4 hozzászólás a “Még pár Thor 4-ből törölt jelenet” bejegyzéshez

  1. kicsit valoban sok volt a komolytalansag az elejen a filmben, de tovabbra sem ertem azt a foku utalatot, amit kap.

    szerintem osszessegeben egy hibaja volt, hogy tul rovid lett es meg egy fel oranyi tartalmat elbirt volna, ami mar inkabb a dramara (mar amennyire ezekben a filmekben van komolyaban veheto drama) epit. gondolok itt pl a ket Thor kozotti dolgokra stbstb…

  2. Túlzottan vicces próbált lenni, de inkább ilyen komolytalan massza lett. A filmben nekem túl sok volt, amikor Asgardi gyerekeket küldött harcba.

    Ebben a kivágott jelenetben is ez most valami Harry Potter paródia akart lenni? A fejszét is megfordították, mert amikor Peter ülne fel a penge még felfelé néz, de a vágás után már lefelé.

  3. asdasd: Nekem pont ez volt a bajom, hogy túl komolytalan volt, sehol nem hagytak helyet a drámának, még az annak induló jeleneteket is gyorsan elütötték valami infantilis poénnal. Egyből a film elején, ahol Gorr tragikus múltját dobták fel, még ott is egyből átcsap az egész idétlenkedésbe. Ha meghagyták volna mondjuk egyedül Thor karakterét, mint poénforrást, és nem cseszik szét ezzel többek között Gorr és Jane sztoriszálát, sokkal jobban működött volna a film, lett volna kontraszt, de így tényleg csak egy komolytalan massza lett, ahogy Platschu írja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.