Glass Onion-előzetes

Riann, sztárok, újabb nyomozás! A magyar címmel sem tököltek: Tőrbe ejtve – Az üveghagyma, avagy a Knives Out folytatása érkezik decemberben a Netflixre. “Benoit Blanc felügyelő Görögországba utazik, hogy lehántsa egy tarkabarka gyanúsítottakat érintő rejtély burkait.”

Mint látjátok is, feliratos az előzetes a poszter alatt.

18 hozzászólás a “Glass Onion-előzetes” bejegyzéshez

 1. Ezek a KO filmek (egy után, és a második előtt mondom :P) mennyivel jobbak már, mint a Branagh-féle műanyag-poirot mozik.

 2. Nem erdekes az elozetes, ugyis megnezem. En nem akartam sloilerezni de Ethan nekem mar a kepekrol is hianyzott. Netto 5 perc jatekido?

 3. jajdejó kis karácsonyi progi lesz ez :)) remélem megint lesz valami Gordon-Lewitt cameo meg legalább egy olyan pihent -answer the phoOone – poén, amin vigyoroghatok egy jót.

 4. Az “Írta és rendezte Ryan Johnson” miatt ez megint gáz lesz. Az előző is nagyon “just for the script” alapon mesterkélten összerakott mű-story volt.

 5. az tuti hogy sokatokat ruinolt, ha 1 film miatt örökre utáljátok, durva mekkora hatalmat adtok egy rendező kezébe.

 6. human: Ez csak poén és trollkodás, kicsit túl gondolod. Szerintem amúgy nem volt rossz a Knives Out első része, tisztességes iparos munka. Egy közepes Colombo rész mondjuk simán jobb. Ruin meg egy rendkívül ellenszenves figura.

 7. “Egy közepes Colombo rész mondjuk simán jobb.” majdnem a monitorra köptem a kávét a röhögéstől! XD
  az meg külön dedó szint, hogy következetesen Ruin-nak írja valaki a Rian nevet, mintha valami frappáns és maró fricska lenne. ilyen, ha valakinél örökre beakad a sértődés.

 8. Néhány havonta visszanézek a Filmbuzi komment szekcióba, hátha változott a helyzet és felnőttek az idejáró emberek. De nem, továbbra is óvodásokkal van tele.

 9. @Human:
  Igen, én nem akartam így leírni és rontani másoknak az élményt de nekem is ez jutott eszembe már az első képnél is. Nagy kár ha ezt így előre ellőtték. Ebből a szempontból meglepetés volt az Orient Express mert a régire már nem emlékeztem a könyvet sem olvastam. Azért titkon még bízom benne hogy valami más, rövid szerepet kap Eathan.

 10. Épp a múlt héten néztem újra az első részt és teljesen jó autumn comfort movie-vá ért bennem, nagyon rendben van az egész. Kíváncsi leszek erre a folytatásra, érdekes, hogy nyári közegben játszódik, mégis karácsonytájt/télen kapjuk meg. A casting érdekes, a sztorit meg majd meglátjuk, Daniel Craiggel nem hiszem, hogy gond lenne itt. A Rian Johnsont durcásan utálókat nem értem, még jó, hogy nem filmovi az oldal neve…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.