Heti mozibemutatók: szeptember 8.

Nem tököltek, hoztak jó pár filmet most. Két érdekes is akad már csak az angol nyelvűek között is, a múlt héten meg semmi. Értem.

 • Oegye+in 1bu / Alienoid (Alienoid) – dél koreai ultradrága sci-fi akciófilm, amiben az űrlények emberek testében zárják börtönbe a bűnöseiket, de elszabadulás fenyeget.
 • Berdreymi (Csodálatos teremtmények) – a drámában gyerekek elhatározzák, hogy az erőszakos mostohaapának pusztulni kell.
 • Les jeunes amants (Fiatal szeretők) – francia-belga dráma egy idős nőről, aki összejön egy sokkal fiatalabb férfival, akivel már 15 évvel korábban is izzott a láz.
 • Three Thousand Years of Longing (Háromezer év vágyakozás) – minden jel arra mutat, hogy nem lett George Miller új filmje igazán jó, de elvileg azt semmiképp nem lehet rá sütni, hogy tipikus.
 • Ők (Men) – Alex Garland mosolygós férfiakkal teli filmje.
human
írta
2022. 09. 08. 13:13
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: szeptember 8.” bejegyzéshez

 1. Ez az Alienoid elég durva látványra, simán egy Marvel mozi szint. Őrület, hogy ezt tudják már bárhol kb.

 2. Megnéztem a koreai filmet, nekem tetszett. Remélem azért a 2. fele is elér majd hozzánk, ha már kettévették az 5 órás játékidő miatt.

 3. ugh, 3thousand…… egy Mad Max-et vártam csak dzsinnekkel. Hát kurvára nem. Inkább volt a szerelmes filmek Avatar-ja -.-

 4. En elmentem megnezni a Capat az IMAX-be… Jelentem az a film rohadtul mukodik igy 47 evesen is. Nyilvan nem mai film, helyenkent mai szemmel kulonos vagasok, kicsit darabosabb szineszek a mellekszerepekben. De a feszultseget ugy kezeli ahogy azota is nagyon kevesen. Ami viszont igazan mellbevago, hogy a ket oras filmben kb 2-3 snitt van amikor a trukkoknel kilog a lolab – egyebkent teljesen megallja a helyet. Az kulon vic es, hogy mennyi klise, visszatero elem van amit mar annyi filmben lattunk es mindet Spielberg talalta ki :D
  En azt mondom mindenkinek hogy ha nem latta, vagy csak regen es akkor is csak teveben akkor ezt ne hagyja most ki!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.