Constantine folytatás!

A Warner nem viccelt, amikor a jó IP-hez való nyúlást emlegette. Mindenki visszatér, vagyis sokan. Francis Lawrence jön újra rendezőnek, és Keanu Reeves sztárnak. A forgatókönyvet Akiva Goldsman írja.

Consatantine ugye ördögűző, aki belekeveredett Gabriel és Lucifer csatájába, meg leszokott a cigiről. Most melyik történetét adaptálják majd?

30 hozzászólás a “Constantine folytatás!” bejegyzéshez

 1. Jöhet. De csak ha úgy tolja a humort, mint az első, nem pedig a mai folytatásokra jellemzően. Ha olyan szinten komoly lesz, mint az volt, akkor engem megvettek. És Constantine-nak jól áll a kor, szóval a vámpírságát lassan elhagyó Keanuval is lehetne kezdeni valamit.

 2. ” A forgatókönyvet Akiva Goldsman írja.” Itt hirtelen elfogyott az öröm. Az ember egy kókler….

  Én azért várom. Viszont már most herótom van attól, hogy az eredeti ismerői sírnak majd, hogy nem hű ahhoz….

 3. “az eredeti ismerői”

  a képregényre gondolsz, vagy az első filmre?

  mert ugye az előbbi az eredeti, de a filmbeli constantine egyáltalán nem a képregénybeli

  ellenben az első film akkor jött ki, amikor a képregény még a világ legesleglenézettebb, gyerekes, nerd médiumának számított, így emlékezetem szerint nem is volt akkora tiltakozás a változtatás miatt, mint manapság lenne

  ilyen szempontból a tévésorozat már sokkal jobban hű volt a karaktert tekintve, de az már az újabb, “mindenki coolnak tekinti a képregényt és a kockákat” érában készült :)

 4. De ugye elmegy végre fodrászhoz, meg előkeresi a borotvát is? Rettenet ez a hobó stílus mostanság.

 5. De hát… De hát… De hát az alkotó nem ilyennek álmodta meg! John Constantine full szőke brit! Ez a színész meg full fekete hajú és keverék!
  “Miért nem tudnak hűek maradni az alapanyaghoz! Ez az eredeti mű megcsúfolása! Legalább találhattak volna egy oylan színészt, aki hasonlít is az eredeti karakterre!”
  Kívácsi vagyok hasonló kifakadásokra olyanoktól, akik kiborulnak, ha az adaptációban nem pont olyan a színész, ahogy eredetileg elképzelték.

 6. A fiamat Konstantinnak neveztük el. Nem a a karakter miatt, csak gondoltam megemlítem! Amúgy meg VÉGRE!!! Mindenki! Keanu.. Stormare… Swinton sza. rkeverőnek, Weisz meg kapocsnak a történethez. Rossdale meg egy jó kis cameo

 7. Endymion: K*rvára senki nem gondolt ilyen hülyeségre a hír hallatán, a te mániákus elmédet leszámítva. Te pontosan az vagy, amivel másokat vádolsz.

 8. Endymion: Kiéhezettek/the girl with all the gifts mond valamit? Könyv első oldala ódákat zeng a szép kislányról, hosszú szőke hajáról, fehér bőréről. Na ebből egy csúnya kopasz n***r lett… mondjuk az egész film is elég szar lett, könyvben sokkal jobb volt.
  (az n betűst kicsillagoztam mert emiatt moderálásra vár az eredeti komment, és a főnök tuti törli, pedig nem a GG-s szóval éltem)

 9. DnP, sem a filmet nem láttam, sem a könyvet nem olvastam. Azt sem tudtam, hogy az a film egy könyvadaptáció.
  Viszont mostanában már mindenen meg a rinyálás, hogy a kitalált szereplőket játszó színészek nem is úgy néznek ki, mint ahogy ki lettek találva. Az egyik magasabb volt, a másik vékonyabb, de a leglényegesebb, hogy melyik volt fehér kaukázusi. Ha fehérből fekete szereplő lesz, skandallum! De ha tibeti férfiból fehér brit nő, semmi baj. Ha sötét hajú roma származású nőből lesz vörös hajú fehér csaj, az is oké. Perzsa hercegből lesz Jake Gillenhall, teljesen jó. Arab szektavezérből fehér ír csóka, rendben van.
  Nem csak ezt a fórumot olvasgatom, hanem jó párat. Mintha az emberek nem tudnák eldönteni, hogy mibe kössenek bele. Vagy minden nyamvadt részlethez ragaszkodnak és rinyálnak, hogy de hát nem olyan a haja, az arcra, a testalkata, a magassága, az életkora, vagy csak a bőrszínén rugóznak, ami mellett egy csomó más eltérés egyáltalán nem számít.

  Amúgy külön gratula, hogy egy kislány “csúnya kopasz n…gerezel”. Szép volt!

  Ha az nem zavarja az embereket, hogy szőke brit fickót fekete hajú keverék pasi játssza, akkor szerintem máson se kellene fennakadniuk, főleg hogy előtte temérdek whitewashingra a fülük botját se mozdították.

 10. ezt már főleg nem értem, a sztori szempontjából teljesen mindegy, hogy fekete (olyan nehéz ezt a szót használni legalább lol) vagy fehér a kislány.

  amúgy tudom ezzel elterelem a beszélgetést, de nagyon érdekes ez a skála, ahol a gg-s szót cikinek érzed, direkt letisztázod, hogy nem azt írtad, de az egy g-set nem, mert legalább nem azt írtad, hogy fekete, mert az túl woke vagy nem tudom mi.

 11. Ha a szőke kislányból lesz kopasz feka, akkor az “stunning and brave”, ha fordítva, akkor rasszista minden fehér. Nincs itt semmilyen kettős mérce

 12. Endymon.

  Neharagudj de netto hulyeseget irsz. Minden irányba gáz a szereplők átalakítása. Pl utoslo idokben ilyen volt az Egyiptom Istebei vagy mi.

 13. Human: a néger szóval nem tudom mi a baj. Ez maga a rassz neve, téged sem sápadt arcúnak írnának le, hanem fehérnek (na jó európainak) Mellesleg múltkor már a fekete is baj volt, már igazán nem tudom hogy lehetne nevezni őket… esetleg nem fehérnek?

 14. lehet ideje lenne valami normális kommentmotort beizzítani, mert őszintén szólva a fszom tele van azzal, hogy minden második hír alatt ezt a buta rinyálást kell olvasni aminek a világon semmi köze az adott filmhez. felőlem ne moderálj halálra semmit, mondja el mindenki, ami a pihe lelkét nyomja, de legalább hadd szűrjek már nevekre vagy nem tudom. komolyan mondom nem értem mi történt, régen legfeljebb azon ment a hiszti, hogy “mer a kislány nem tud akkorát ütni” de most már mindig mindenen megállás nélkül, hihetetlen.

 15. Na ez valami, szerettem az elsőt. Én ettől a filmt számítom a “cigizni nem menő” korszak kezdetèt :)

 16. Az élet túl rövid ahhoz, hogy kitalált karakterek nemén, rasszán, szexualitásán veszekedjünk. Kedveltem az első részt – és lám, hú, de rég is volt. Általános iskolás voltam akkor, két héten belül meg már nősülök. De Keanu legalább mindig ugyanolyan fiatal marad.

 17. Az Uratok.: igazad van, nyilván nekünk kell eldönteni hogy szólítunk embereket, szembemenve azzal amit szeretnének. /s

 18. Malachi: én is nagyon unom már, szóval szerintem erőteljesebben fogom moderálni. plusz most sem látod mindegyiket azért ám, ha szerinted ez “minden kiengedése” akkor sajnos el kell keserítselek embertársaid kapcsán

 19. Tudom, hogy szűröd, nem fogalmaztam világosan. Úgy értettem, hogy akár hagyd is el a moderációt csak lehessen szűrni vagy nem tudom. Nyilván hatalmas munka, meg tizenéve jól működött szóval… Nehéz. Sajnálom.

 20. Én csak annyit tennék hozzá, hogy kb egy hónappal ezelőttig, amikoris valahogy előkerült beszédrémának az első rész én nem is tudtam, hogy ez is képregény adaptáció. Tehát azt se tudom hogy nézett ki a képregényben, de marhára nem is érdekel. Nekem Keanu marad az igazi Constantine a hobo frizurájával, mert az amúgy is passzol ehhez a világhoz, amiben a sztori játszódik..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.