I Wanna Dance With Somebody-előzetes

Decemberben jön a Whitney Houston életéről szóló film. Ennyi a története, mármint biopic módjára sokat nem lehet hozzátenni, természetesen a marketinges “Whitney ahogy még nem láttad”-on kívül.

Hogy mennyire lesz valósághű tényleg? A Bohemian Rhapsody (és a Two Popes, Theory of Everything, na meg a Darkes Hour) írójától, aki ránézésre ilyesmi filmek felé kanyarította a karrierjét. Lehet Whitney nem volt háklis, mint a még élő Queen tagok, így tényleg közelebb lesz az igazsághoz.

8 hozzászólás a “I Wanna Dance With Somebody-előzetes” bejegyzéshez

 1. Felfoghatatlan számomra, hogy egy olyan álomszép nő, mint Whitney Houston szerepére hogy sikerült egy ennyire csúnya színésznőt becastingolni.

 2. Én ezen bömbölni fogok, mint egy kisgyerek. Márcsak a zenék miatt is. Super bowlos jelenetnel mar most majdnem bekönnyeztem.

  Láttam már más helyen is, hogy kifogásolják a castingot, poszter alatt anno en is tettem rá megjegyzést, de igazából nem hinném, hogy tudtak volna találni olyan szep arcot, mint amilyen Whitney-nek volt. Ezt a részét el kell tudni engedni. Inkább ott tartok, hogy végre elkészült egy olyan film, ami a tehetsége előtt tiszteleg. A világ legjobb énekesnője volt, mondjon bárki bármit

 3. Ezt meg kell nézni.
  Remélem, egy pici cameócska erejéig megjelenik benne George Merrill és Shannon Rubicam is, ők írták Whitney-nek azt a két slágert, amellyel befutott (How Will I Know?, I Wanna Dance With Somebody), Merrillel beszélgettem Youtube-kommentekben, tök jó fej.

 4. Kellett a Straight Outta Compton hogy évente jöjjenek az ezen típusú filmek. Az ütött és a casting is rendben volt. Azóta mindegyiknél azt érzem hogy ugyanazt a receptet követve készülnek. Ebből kiindulva lesz itt foglalkozva a szomorúbb dolgokkal is. Ettől függetlenül elnézegetem. Én már egy Jackson filmet várok… arra is igazi kihívás lesz egy jó casting.

 5. @Human:
  Természetesen. A nyughatatlan egyből beugrik. De a Straight Outta Compton után érzésre több ilyen készül, készült.

  És az Elvist érdemes pótolni mert elég jól sikerült.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.