Kecsap: Megalopolis, First Omen, Harley Quinn, Avengers: The Kang Dynasty, Scream 6, Earth Mama, Magic Mike’s Last Dance, Gran Turismo, The Iron Claw, Dallas Sting, The Strangers, Priscilla, Joker: Folie à Deux, The End We Start From, Sympathy for the Devil, Red One, Dumb Money, Inappropriate Behavior, Anna, The Dating Game, Tusk 2

Nagyobb kecsap, mert alig volt időm bármire és felgyűltek a kisebb hírek.

Coppola filmje, a Megalopolis velük bővült: Shia LaBeouf, Talia Shire, Jason Schwartzman, Kathryn Hunter, James Remar.

Az A24 legdrágább filmje a DISAPPOINTMENT BLVD, 55 millióba került Ari Aster (Hereditary) új filmje Phoenix-szel a főszerepben. Több évtizedes portré az egyik leghíresebb vállalkozóról.

Interjú az Emmy díjas Rév Marcell-lel.

A The End We Start From ugye Megan Hunter könyve alapján készült, és benne egy környezeti katasztrófa miatt Londont ellepi a víz, itt kell majd túlélni egy fiatal családnak a káoszban. Úgy tűnik Benedict Cumberbatch is benne lesz Jodie Comer mellett. Ez az első kép a filmből.

A Magic Mike’s Last Dance nemrég még HBO Max premiernek nézett ki, de mostanra már meggondolták magukat, persze a Discoveryvel való összeolvadás hatására, és moziba kerül a film inkább jövőre. Steven Soderbergh rendezte és Tatum visszatért.

Lefújták a Matthew McConaughey-vel készülő Dallas Sting filmet, mert kiderült, hogy a valóságban valami eljárás indult a focicsapat ügyében. Mindezt 6 héttel a forgatás előtt biztos jó lehetett megtudni.

Seth Rogen & Sebastian Stan főszereplésével készül a Gamestop részvények felfutásáról egy film Dumb Money címmel. Ilyen hamar? De hát a shortok még nincsenek coverelve, bármikor jöhet a moonrocket.

A Lionsgate a The Strangers horrorfilm remakje-t kérte be Madeline Petsch, Froy Gutierrez, és Gabriel Basso szereplésével. Egy pár kocsija lerobban, és az airbnb-t amiben megszállnak maszkos emberek kezdik zaklatni.

Nicolas Cage & Joel Kinnaman összefog a Sympathy for the Devil thrillerre, vagyis a karaktereik nem tudom, de a színészek közösen dolgoznak rajta. Kinnaman egy sofőrt alakít, aki macska-egér játékba keveredik a rejtélyes utasa miatt.

A Red One az Amazon akció és ünnepi filmje lesz jövőre, és a Rock és Chris Evans mellé Kiernan Shipka lett castingolva, ő is részt vesz majd a világot átszelő kalandban.

Sofia Coppola újra rendez, méghozzá a Priscilla-t. Hogy miről szól? Priscilla Presley memoárját dolgozza fel, avagy az Elvis-szel való viszonyát. A főszerepekben Jacob Elordi és Cailee Spaeny.

Anna Kendrick  is rendezésre adja a fejét, thriller lesz tőle a The Dating Game, ami Cheryl Bradshaw valós történetét dolgozza fel, aki bekerült egy randizós showba is, de a pasi akivel randiznia kellett egy sorozatgyilkos volt.

Csak Orlando Bloom kellett a múltkor említett Gran Turismo filmbe. Na jó, Archie Madekwe is befutott.

Sean Durkin (Martha Marcy May Marlene) új filmje a The Iron Claw, ami a Von Erich pankrátorcsaládról szól. Az egyik szereplő Zac Efron volt korábbról, mellé jött Jeremy Allen White (a Bearből!)

Az A24-re érkezik majd a felnövéstörténet Earth Mama, amit Olympian Savanah Leaf készít. Egy a Bay Area-ban élő terhes egyedülálló anya a családjáról hoz döntést.

Nell Tiger Free csatlakozott az Arkasha Stevenson által rendezett First Omenhez.

Még egy kép The Banshees of Inisherinből, egy ilyen posztba elfér.

Fionnula Flanagan is megérkezett a Hunger Games előzményfilmbe.

James Gunn twitteren megerősítette egy Harley Quinn tisztelgés alatt, hogy a karakter még visszatér a DCEU-ban.

Jeff Loveness (Ant-Man and Wasp: Quantumania) írja a Avengers: The Kang Dynasty-t.

Melissa Barrera azt mondja, hogy Woodsboro-ból New Yorkba költözik a Scream 6 cselekménye, ami a színésznő szerint még félelmetesebb lesz így, mivel ott mindenki csak magával törődik.

Egy rohadt nagy cikk a Nope trükkjeiről.

Catherine Keener is benne lesz a Joker: Folie à Deux-ban, ahogy  Jacob Lofland is Brendan Gleeson mellett.

Az Inappropriate Behavior szereplőgárdája Bobby Cannavale, Robert De Niro, Rose Byrne, Vera Farmiga. Nem is tűnik rossznak ennyi alapján. A rendező Tony Goldwyn (Conviction), és talkshow írójáról szól, aki otthagyja a karrierjét és házasságát, hogy stand-up komikusi pályára váltson.

Az Anna szereplői pedig Emma D’Arcy, Harry Lawtey, Ellie Bamber, és az újságíró Anna Politkovskaya-ról szól.

Kevin Smith azt fújta a levegőbe, hogy dolgozik a Tusk 2-n.

Elhunyt Jean-Luc Godard. Melyik filmjét újráztátok?

Elhunyt Irene Papas, akit többek között a Zorba a görögben láthattunk.

Elhunyt Henry Silva.

Elhunyt Cristóbal Jodorowsky.

Videók:

Melyik?

10 hozzászólás a “Kecsap: Megalopolis, First Omen, Harley Quinn, Avengers: The Kang Dynasty, Scream 6, Earth Mama, Magic Mike’s Last Dance, Gran Turismo, The Iron Claw, Dallas Sting, The Strangers, Priscilla, Joker: Folie à Deux, The End We Start From, Sympathy for the Devil, Red One, Dumb Money, Inappropriate Behavior, Anna, The Dating Game, Tusk 2” bejegyzéshez

  1. S. Coppola filmje még úgy is érdekes lehet, hogy nem biztos, hogy megközelíti az idei Elvis-filmet. Szeretem a rendezéseit, van egy egyedi hangulata a mozijainak.

    A First Omenről most hallok először, nem gondolnám, hogy az eredeti trilógiát csak nyomokban megközelítő filmet lehetne csinálni. Borzasztó ötlet.

  2. Metropolis? Csak nem az 1927-es filmet akarják remakelni? Ha igen, akkor nagyon kíváncsi vagyok rá!

  3. “Nicolas Cage & Joel Kinnaman összefog a Sympathy for the Devil thrillerre, vagyis a karaktereik nem tudom, de a színészek közösen dolgoznak rajta. Kinnaman egy sofőrt alakít, aki macska-egér játékba keveredik a rejtélyes utasa miatt.”

    Ez a Collateral, nem?

  4. A Dating Game-hez: nem Cheryl Bradshaw volt a sorozatgyilkos, hanem akit kiválasztott a jelöltek közül: Rodney Alcala

  5. Jeff Loveness irta a Rick&Morty legötletesebb epizódjait, szóval kiváncsi vagyok, mihez kezd a multiverzum koncepciójával. Várjuk nagyon.

  6. McConaughey végre újra forgatna? Beválaszthatna már valami igazán jót. Ha már ez nem jön össze akkor kezdésnek mondjuk egy Knives Out 3? :)

    @Fury:
    vagy akár a Brosnan vs Butler-es Butterfly on a Wheel (más címen Shattered).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.