Előrelépés Cloverfield ügyben

A Deadline hozta le, hogy a 4. Cloverfield film rendezését Babak Anvarira (Wounds) bízták. Azt már tavaly óta tudjuk, hogy Joe Barton írta a fő vázlatát a forgatókönyvnek.

A történetről semmi, nem tudjuk mit és hogy akarnak folytatni, lehet ez is csak egy külön kaland lesz, ami valamilyen szinten a Cloverfield univerzumban játszódik.

8 hozzászólás a “Előrelépés Cloverfield ügyben” bejegyzéshez

 1. Cloverfield – 2008
  Cloverfield Lane 10 – 2016
  The Cloverfield Paradox – 2018

  Elvileg mindegyik ugyan abban az “univerzumban” játszódik, csak mindegyik teljesen más kategóriájú film.

  Érdekes, érdekes… de.. kell ez még nekünk?
  Eléggé elhalt projekt már ez, mondom ezt úgy, hogy nekem mindegyik rész bejött.

 2. A Wounds elég gyenge volt. Ilyenkor kíváncsi lennék mi alapján adnak esélyt egy egy rendezőnek. A Cloverfield Lane 10 tetszett, az hozta a feszült hangulatot. Ennél semmi elvárás.

 3. Miért ne jöhetne, ez igazából csak egy antológia amit a címen és a stíluson kívül semmi nem köt össze valójában. Eddig háromból kettő jó, hátha kapunk még egy élvezhető részt.

 4. Én se értem túlzottan a rendezőválasztást.. egyelőre nem túl jó kilátások, pedig az első 2 részt szeretem.

 5. számomra akkor lenne erdekes, ha vhogy osszekotne a tobbit, amugy ha jo lesz a film megnezem, de moziba nem.megyek erte az biztos

 6. Totoro ha ezt valóban így tervezed, arra még várnod kell még 36 évet ha jól számolom, az eddigi tempó alapján amilyen ütemben készülnek :D
  Nekem mindegyikben voltak jelenetek amik tetszettek és mindegyikben voltak olyanok, amik kifejezetten bénának tűntek. A negyediket is tuti megnézem. Ebben a szériában legalább mernek újat próbálni, nemúgy mint a legtöbb tucatfilmben.
  Human ez a kép az első részből van?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.