Mel Gibson szerint csak 1 akadály van

Nyilván semmi hír a Halálos Fegyver 5. részéről, de Mel Gibson azért beszélt kicsit róla, és nem csak azt, hogy micsoda forgatókönyvvel akarnak nekiállni.

The only delay is now with all the shake-up at Warners, with Discovery coming in and the new boss [David Zaslav]. They chop everyone else up and throw them away and get new people. It always takes time for these companies to regroup, so that’s been a delay, but I’m pretty confident we’ll get this one up on its feet, probably shoot it in the first quarter of the New Year.

Gibson

A Warner-Discovery összeolvadás miatt csúszik a projekt, de Gibson szerint a sok kasza között erre nem csaptak le, szóval jövő tavasszal forgatják valószínűleg. Meglátjuk.

10 hozzászólás a “Mel Gibson szerint csak 1 akadály van” bejegyzéshez

 1. Szerintem ez az a folytatás, ami még akkor is sikeres lesz, ha a film amúgy nem sikerül jóra, szóval a warner szerintem végképp hülye lenne, ha kaszálná.

 2. Now I’m really old for this shit.
  Az egyetlen aminek még nem csináltak rossz folytatást. Nem kéne elbarmolni. Bizakodom.

 3. Semmi szükség rá. A két főszereplő öreg mint az országút, a negyedik rész meg tök jól lezárta a dolgokat. Pont annyira fölösleges mint a Rambo 5 volt.

 4. Gondolom hasonló bukta lesz,mint a Bad Boys 3…
  Kár,hogy mindent (szinte) elrontanak ezekkel az erőltetett ,mai kor szellemének megfelelőre faragott “folytatásokkal”!

 5. Azért ha tényleg Mel fogja rendezni (és hagyják szárnyalni), akkor ebből még vmi igazán jó is kisülhet!!!

 6. Nem értek egyet a “nem kellene már folytatás” kommentekkel. Gibson neve garancia a minőségi szórakozáshoz, mármint direktorként. Ha tényleg ő rendezi, márpedig ő fogja, borítékolható hogy hatalmas mozis élmény lesz!
  Zombeeka azért ne hasonlítsuk már össze a bad boys 3 rendező párosát Mel Gibsonnal.

 7. Én is úgy gondolom, hogy 99%-ban ezek a folytatások csak gyalázatosak tudnak lenni, DE Gibson rendezésében azért van esély arra, hogy nem lesz rossz a film és az 1%-lesz. Mel rendezőként sokszor bizonyított már és nála jobban kevesen értik ezeket a karaktereket. Csak hagyják az öreget szárnyalni és nem lesz baj.

 8. “Gondolom hasonló bukta lesz,mint a Bad Boys 3…”

  hol volt bukta? mármint nem volt erős film, de jól hozott

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.