Enola Holmes 2-előzetes

Enola saját detektívirodát nyit, de nyilván egy felnőtt sem bízik benne, viszont egy fiatal lány megbízza a nővére előkerítésével. És közben még Sherlocknak is van valami nagyobb ügye.

A feliratos előzetes az első részhez hasonlóan könnyed nyomozós kalandnak tűnik, sok 4. fallal.

16 hozzászólás a “Enola Holmes 2-előzetes” bejegyzéshez

 1. Henry Cavill hangja benne ragadt Geralt szerepében? Gyönyörű bariton hangja van amúgy, de itt leginkább a rekedt és basszus-hangú Geraltot hallottam.

 2. A film létjogosultságát az adja, hogy csomóan megnézték és újra meg újra meg újra megnézték, tehát nem csak a bemutatáskor, hanem utána is jó sok percet töltenek az előfizetők a nézésével/lejátszásával.

 3. Ez pont olyan jónak tűnik, mint az első rész volt! Nálunk gyerek/felnőtt, mind jól szórakozott rajta.

  Bundás és King azt hiszi, hogy ha nekik nem tetszett, akkor az rossz. Honnan jönnek ezek a kommentek?

 4. Kiváló családi szórakozás volt az első rész, már alig várom a másodikat. Egy remek ifjúsági kalandfilm volt, ahogy vki mondta régebben, tényleg nagy kár, hogy nincs sokkal több ilyen.

 5. JKJ:
  Én azon csodálkozom, hogy még nem jött egyetlen egy “Nagyon utálom Millie Bobbie Brown-t, mert szar színész és nem bírom a képét.” komment sem.

 6. Nem nagyon szeretem Millie Bobby Brown-t. A kis voros Max sokkal meggyozobb a Stranger Things-ben. Ettol fuggetlenul az Enola elso resze gyerekkel, otthoni mozizasnak jo volt – de a csaj iszonyatosan ripacs. A negyedik fal attorese ezert nem all jol neki. El van szallva magatol, es ez ilyenkor nagyon latszik.

 7. “Nem nagyon szeretem Millie Bobby Brown-t. A kis voros Max sokkal meggyozobb a Stranger Things-ben.”
  +1 bár egyetértek a komment összes mondatával.

  Spacey-nek állt jól a 4. fal, de talán a Meglógtam a ferrarivalban volt a legjobb avagy leginkább eredeti. Millie-től valahogy sok, megint az jön le, hogy eszméletlenül túltolja. Ettől persze nem lesz rossz színész (már lattam vegre a stranger thingst:D) csak még érnie kell kicsit. Egyedül David Thewlis betoppanásakor röhögtem fel, imádom a palit.

 8. Millie Bobby Brown hangja nagyon idegesítő, olyan mintha állandóan meg lenne fázva, be lenne dugulva az orra.

 9. Kicsit off: mekkora poen lenne mar ha becastingolnak MBB-t Jean Grey-nek… mennyire korbeerne a korbeerne a hivatkozas.
  Habar… eppen most neztuk meg a gyerekkel a Tuzgyujtot, azert ott is eleg sok a referencia.
  On: ebbol akkor most ilyen franchise-sorozat lesz? Amugy nem rossz otlet, tenyleg keves a klasszik kalandfilm. Konkretan orultem az Uncharted-nek, a Ghostbusters-nek, de meg az uj Jumanji-nak is.

 10. Nancy Drew and the Hidden Staircase erős közepes, könnyen felejthető film volt, de abban Sophia Lillis pl sokkal szerethetőbb volt, ha már ilyen ifjúsági nyomozós témáról van szó..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.