A Star Trek 4 is távozott

Ilyen a mai nap. 2023 december 22-re volt beírva a Bad Robot és a Paramount filmje, de ugye akkor már legalább készülniük kéne a forgatásra, amiről szó sincs.

Maga Abrams mondta februárban, hogy készülhet a film az eredeti stábbal. De nem Abrams rendezi, hanem Matt Shakman (WandaVision) abból a forgatókönyvből amit Josh Friedman (Avatar 2) és Cameron Squires (WandaVision) hozott össze a korábbi vázlatok alapján.

Vagyis most már ki tudja mi lesz, hiszen minimum tovább csúszik a film.

human
írta
2022. 09. 28. 21:47
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “A Star Trek 4 is távozott” bejegyzéshez

  1. Rohadtul mérges vagyok, hogy Tarantino nem kap ST filmet. Ez még olyan lesz mint az előző három…

  2. Gáz amúgy, hogy a rendezők miatt csúsznak a projektek, a színészek meg csak öregednek, öregednek és emiatt láthatunk kevesebb filmet adott szériából.

    Persze, most a gonosz, önző néző beszélt belőlem, de leszarom.

  3. Jobb is, hogy Matt Shakman távol marad ettől. A végeredmény borzalmas lett volna az ötletei alapján amit megosztott.

  4. Hihetetlenül megy a tesze-toszáskodás ezzel a filmmel. Nem hiszem el ,hogy nem találnak egy normális rendezőt aki szeretné is a projektet.

  5. Tarantino meg a Star Trek olyan, mint a marha pöri meg a Nutella, mindkettő rohadt jó, de együtt már gondolatban sem illik össze. (QT rendezzen egy saját sci-fit, nagyon adnám.)
    Ezzel együtt nevetséges ez a nyüglődés, sok idő eltelt, a két Chris is rájött már, hogy egyik sem box office tényező, ha nem képregényes árnyékban vannak, ott is egyre kevésbé. Jó lenne, ha tető alá hoznák a Kirk & fater storyt (akár) egy hattyúdalnak amíg még a ez a csapat összeszedhető.

  6. Taratino egyáltalán ne rendezzen ST filmet! Nem véletlenül nem adtak zöld utat neki. Az, hogy szeretne valamit, még nem jelenti azt, hogy fekszik neki a zsáner. Ha jól emlékszem valamiféle maffia sztorit talált ki, nulla akcióval, de már nem emlékszem pontosan. Az biztos, hogy a múltba helyezte volna. A neten utána lehet nézni. Ha sikervárományos lett volna a Paramount már rég rábólintott volna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.