A Spawn új írókat kapott

Elvileg Jamie Foxx maradt főszereplőnek az új Spawn filmbe, de új írókat kapott a mű Scott Silver (Joker), Malcolm Spellman (The Falcon and the Winter Soldier), és az újonc Matthew Mixon személyében. Akkor ez sem mostanában forog majd, ha ennyire újratervezik. Nagy úgy tűnik, hogy a sokáig tervezett kisköltségvetéses mókából előrelép valami nagyobbá a projekt.

Myself, Matt Mixon, and Scott Silver are pledged to honoring what Todd started and what Spawn is at its core, delivering something that’s relevant and edgy and unlike any other superhero movie out there.

Malcolm Spellman
human
írta
2022. 10. 06. 02:10
megjelenés
3
hozzászolás


3 hozzászólás a “A Spawn új írókat kapott” bejegyzéshez

  1. Szerintem eléggé elkésett már a dolog, mert a Deadpool meg a Joker sikerét meglovagolva kellett volna eladni a stúdióknak, és valami kisebb költségvetésű 18+-os dolgot kihozni belőle, de most már egyre kisebb esélyét látom, hogy ebből bármi is megvalósuljon. Azt hiszem a földi populáció azon kicsiny százalékába tartozom, akinek tetszett az 1997-es film (töredelmesen megvallom, többszöri megnézés után is ki merem ezt jelenteni), így örülnék egy újabb próbálkozásnak (felőlem akár teljes reboot is lehetne), de ha csak amolyan CGI-véres alibizésre futja, akkor inkább hagyják is békén az alapanyagot.

  2. Bery nem te vagy az egyetlen, nekem is tetszett, vár azért vannak gyerekbetegségei. De szerintem nagy lehetőségek vannak a karakterben.
    A leglátványosabb jelenet, amikor a köpenye álcázva fallá vagy amikor a motoron ülve sebezhetetlwn lesz :)
    A lényeg hogy 18-as karikás legyen a film. Viszont minél nagyobb költségvetésű a projekt, az életkort gondolom úgy viszik egyre lejjebb, hogy visszajöjjön a pénz.. :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.