Violent Night-előzetes: a Télapó ideges

Egy jó kislányt ejtenek túszul, mivel a családja iszonyat gazdag, és ajándékképp a Télapó kőkemény akciófilmesen megmenti. Hosszabban is össze lehetne foglalni a helyzetet, de ez a gerince a Die Hard-szerű filmnek, ami Nobody és a Bullet Train producereitől jön. Vagyis hát Tommy Wirkola rendezésében érkezik.

A főszereplőt pedig látjátok. A poszter alatt előzetes.

7 hozzászólás a “Violent Night-előzetes: a Télapó ideges” bejegyzéshez

  1. Aláírom, a csúcsosra szopott nyalóka tényleg életveszélyes :D

    Fú mennyire hiányzik a mi magyar cukorpálcánk. Emlékszik még valaki azokra a régi csavart cukrokra? Sokkal puhábbak voltak, mint ezek a mai amerikai stílusúak. Szinte recsegés (meg vérző nyelv) nélkül el lehetett harapdálni.

  2. Túl sokat mutat a trailer. Akinek bejön az alapötlet, az várjon a mozibemutatóig. Jó kis karácsonyi akciófilm lesz :-)

  3. A Norvég rendező nagy kedvencem elsősorban a morbid humor miatt. Nekem a tavalyi Az Utazás is nagyon adta. Ajánlottam is az előzetesét egy poszt alatt. Keveri a műfajokat de fura hogy nem tudja jól elosztani és adagolni. Van hogy 15 percig sírsz a röhögéstől aztán 10 percig csak ömlik a fűrész szintű trancsír. Aki vevő az ilyesmire annak Az utazás és bűnös B kategóriás élvezet Náci Zombik 2-t is ajánlom ami egyébként sokkal jobb lett mint az első rész.

    Ezt a Vérapó-t (micccssoda cím) is vártam már hiszen két hete kijött a poszter és az előzetes hozta amit várok. Szerintem lesz itt még nem ellőtt humor csak több előzetest nem szabad már nézni.

  4. * Sry a dupláért.

    Az kimaradt hogy még mindig a Hét Nővér a legjobban összerakott filmje, de az pont nem humoros.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.