Aftersun-előzetes

A normális Paul Mescal az egyik főszereplője ennek a drámának. Egy nőről szól, aki visszaemlékszik 20 évvel korábbi nyaralására az apjával. Az emlékek és kitalációk kavalkádjából próbálja kihámozni, hogy milyen volt ténylegesen a férfi.

Eléggé hatásos a poszter alatti előzetes.

11 hozzászólás a “Aftersun-előzetes” bejegyzéshez

 1. Most komolyan, van olyan akit tényleg érdekel egy ilyen “film”? Most tekintsünk el attól, hogy páran a megfelelési kényszer miatt váltig állítják, hogy ezek az igazi filmek, meg “veled van baj te gyökér, ha ez nem tetszik”. Ez inkább dokumentumfilmnek tűnik, de akkor írják ki, hogy az és be tudom annak. Biztos valami “fontos” filmfesztiválra készült. Ott vannak olyanok, akik elélveznek az ilyen “film”-ektől :D :D :D

 2. #1 – Szóval egy 3 perces trailer után már megszakértetted, hogy ez a ‘dokumentumfilm’ igazából nem is “film” hanem egy filmfesztiválok díjaira hajtó valami. Igazából esélyt sem adsz neki, úgy, hogy nem láttál belőle 10 percet sem.

 3. Odaát a tengerentúlon akik sok szépet és jót láttak, állítják, hogy ez az év egyik legjobb filmje eddig. Remélem, magyar mozikban is sikerül ezt majd kideríteni.

 4. #1
  Igen, van akit érdekel, pl. engem is!
  Kérdés: apa vagy-e, és van-e lányod? Ha nem, akkor fogalmad sincs…

 5. Mondjuk ennyiből tenyleg nem derül ki, mitől akkora ász a film, ilyen fesztiválos meg premier előtti recskázó lelkendezőknek meg kb. 10 éve egy szavát sem hisszük el, ez alap. Egyelőre csak az A24 miatt érdekel egy kicsit, de ők sem jelentenek már egy ideje garanciát sajnos.

 6. oké, ezért van a videó? mármint egy comic book filmnél sem derül ki az első kritikusi reakciókból, amik twitteren tuti pozitívak, mégsincs szétosztva mindenki aki várja az előzetes alapján. eskü nem értem most ezt a vitát.

  a videó egy érdekes drámát mutat (szerintem nyilván:), a koncepció is tetszik, hogy a főszereplő felülvizsgálja emlékeit és igyekszik az igazi apját kihámozni belőle, hogy milyen ember volt ténylegesen; szerintem ti is néztetek már vissza a múltra, és jöttetek rá dolgokra, hogy nem olyan, mint ahogy emlékeztek rá, rosszabb, vagy épp jobb motiváció volt mögötte.

 7. IGEN. Engem nagyon érdekel. És nem megfelelési kényszerből, én leszek az első aki leírja ha sz@r, de szerintem nagyon érdekes koncepció. Bizonyos kor fölött és/vagy személyiség típus szerint gyakran elgondolkodunk a múlton, hogy akkor nagyon evidensnek tűnő dolgok talán nem is voltak annyira azok. Vagy ami itt is van, hogy az általunk nagyra tartott emberek mint mondjuk az apánk, milyen is volt valójában.

  Lehet, hogy egy semmitmondó köldöknézős önszopkodás lesz a film, tény hogy sok ilyen készül, de minden évben van 1-2 ami tényleg mélyre megy és állít valami érvényeset is. Ez ilyennek tűnik. Én nagyon várom.

  #4
  Vagy lány vagy-e és van-e apád? :D :D

 8. “Vagy lány vagy-e és van-e apád? :D :D”

  pont ezt akartam beírni :D:D Ugyanakkor ezekkel a nagyzoló mondatokkal engem mindig ki lehet kergetni a világból és ha azt látom, hogy ‘eddig az év legjobb filmje’, biztos, hogy könnyen felejthető darab lesz.. Ennyiből meg pláne nem jött le, hogy mitől annyira észbontó.

 9. szerintem is érdekes a koncepció.
  amúgy természetes, hogy teleszórják dícsérő tag-ekkel a promó miatt a saját cuccukat.
  most az, hogy mennyire túlzó, az így szerintem is akkor derül ki, ha láttuk a kész filmet.
  benne van a pakliban, hogy “köldöknézős szenvedős kamufilm” lesz egy jó alapötlettel, vagy egy nagyon jól kivitelezett “év filmje” egy jó alapötlettel.:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.