Run Sweetheart Run-előzetes

Október végén érkezik az Amazonra ez a Blumhouse-szal közös filmjük, amiben a főszereplő egy vakrandira megy, de az este közepén a pasiról kiderül, hogy amolyan Hard Target módra akar vadászni a nőre, avagy azt mondja neki, hogy meneküljön, és ha túléli az éjszakát, akkor szabadon engedi.

A trailer bemutatja, hogy a menekülés milyen nehéz, főleg hogy a csávó látszólag horrorfilmesen mindenhova odaér és mindenről tud simán. Szórakoztatónak tűnik ennyi alapján, valamiért inkább az Escape Room ugrott be róla.

2 hozzászólás a “Run Sweetheart Run-előzetes” bejegyzéshez

  1. Szívesen megnéznék egy ilyen filmet realisztikusan tálalva, halálvágyó (értsd: csakazértismegnézemvaneottvalakiasötétben) főhős és maratoni sprinter-gondolatolvasó-sebezhetetlen gonosz nélkül, nagyjából úgy, ahogy egy ilyen történet kinézne a valóságban is.

  2. Hát ez csak akkor működhet, ha a csávónak amúgy vmi superpowerjei vannak. Lehet vmi vámpír aztán megy a csaj vére szaga után. Amúgy meg USA-ban a nagy számok miatt még a legpacifistább plázacicáknak is van legalább egy fegyver meleg ismerőse, nah, hozzá kell becsöngetni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.