6.99 dollár lett a Netflix reklámos előfizetése

Ugye nem tudni, lesz-e ilyen itthon, mielőtt mindenki ugrik, de kiderült, hogy az Amerikai piacra november 3-án érkezik a 7 dolláros Netflix előfizetés, az amiben lesznek reklámok is. Ezzel egy dollárral a Hulu és a Disney+ reklámos megoldása alatt lesznek, csak épp 720p felbontással, és óránként 4-5 percnyi reklámmal. Aki spórolni akar odakinn, annak új választási lehetősége lett.

Nyilván ezek a tények, minden “megjöttek a reklámok a Netflixre” címeket el lehet sütni. Nézőként meg reménykedni, hogy nem fog fentebbi szintekbe is átszivárogni a reklámozás. Egyelőre semmi nem utal erre, csak a múltbeli precedens, hogy a kábeltévénél is hasonló volt anno a folyamat.

human
írta
2022. 10. 14. 02:03
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “6.99 dollár lett a Netflix reklámos előfizetése” bejegyzéshez

  1. Ez az óránkénti x perc ez automatikusan elindul minden óra 55. percében jelenet kellős közepén?

  2. Azt is fontos megemlíteni, hogy ezzel az előfizetéssel egyszerre csak 1 képernyőn nézhető a Netflix, tehát pároknak máris nem jó.

  3. Sparrow. Most elképzeltem olyan párokat, akik leülnek a kanapéra, vagy befekszenek az ágyba, és külön-külön nézik a telefonjukon, ugyan azt a filmet. A dominánsabb fél számol vissza, hogy mikor indítsák, ne legyen csúszás az élményben. :D

    Biztos maradi vagyok, de én a párommal egy kijelzőt nézek, ha filmezünk.

  4. Én is maradi vagyok, rohadtul nem értem miért nem jó pároknak. Azt már érteném, ha két generáció lakik egy házban, de hogy párok egyszerre két külön tartalmat néznek Netflixen…

  5. Ha terveznek itthon is vmi hasonlót, remélem nem ilyen árban, mert a forint-dollár miatt ez az “olcsó” ár máris drágább mint itthon a legalacsonyabb, 2490 forint.

  6. Én jelentkezem. Két hosszú párkapcsolatomban sem néztem ugyanazt amit a párom. Ki a fene néz szívesen férfiként romantikus sablonfilmeket, vagy nőként ázsiai akciófilmet? Én néztem fülhallgatóval a laptopon az enyémet, ő meg mellette az övét. Persze volt átfedés is néha, de nem az volt a jellemző:)

  7. totoro: totál megértelek. Én is kizárólag olyan filmet nézek, amiben MINIMUM lövöldöznek, vagy verekednek, de ha van benne favágás is, akkor az külön jó. És persze a fejhallgatóval (nem fülhallgatóval, mert az csajos) nézem, régi, izmos, nagy CRT-n, amit egy farönkre támasztok rá, miközben a flanelingemben iszom a sört, szakállamat dörzsölve :)). jkjk.

  8. anthony711: hogy írjam le, hogy ez szép volt úgy, hogy nem írom le :) majdnem megvakartam a tököm..kétszer
    Ugyanitt kb 2000-es évjáratú LG tv eladó

  9. Rengetegszer van olyan, hogy én a nappaliban valamit nézek Netflixen, a feleségem meg a home office-ában vagy az ágyban valami női sorozatot néz.

  10. Képzeljétek, mi a férjemmel úgy is képesek vagyunk különböző sorozatokat kedvelni (és nyilván külön-külön nézni), hogy egyik se kifejezetten “női” vagy “férfi” mű……..
    Még olyan is előfordul, hogy mindketten otthon vagyunk és mégis más időtöltésre vágyunk. Hát ilyen is van!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.