A hét híre: új Csupasz pisztoly

Ahogy Liam Neeson a múltkor is említette, hogy remek lezárás lenne számára egy Naked Gun-ozás. Konkrétan idén februárban is:

Liam Neeson ismét előhozta azt a sztorit, most épp a People TV-nek nyilatkozta februárban, hogy egy Naked Gun (Csupasz pisztoly) remakekel szívesen lezárná a keménycsávós korszakát

Erre mai hír, hogy a Paramount össze akarja hozni a filmet, tárgyalnak Liam Neesonnal, és Akiva Schaffert (Lonely Island) ültetnék a rendezői székbe. Egyelőre még nem zöld úton a projekt, de ha megszerzik Neeson-t, akkor a Deadline értesülései szerint nem tökölnek majd.

A történetről még nem tudni, de Neeson elvileg Frank Drebin fiát alakítaná, nem pedig lenyúlná a legendást karaktert.

attends the 2018 SeriousFun Children’s Network Gala at The Ziegfeld Ballroom on May 21, 2018 in New York City.

12 hozzászólás a “A hét híre: új Csupasz pisztoly” bejegyzéshez

 1. ” Neeson elvileg Frank Drebin fiát alakítaná, nem pedig lenyúlná a legendást karaktert.” Ez megnyugtató. Kár, hogy Nicholsont vagy valamelyik nagy öreget nem tudják majd rávenni egy cameora, én bírnám. Azt mondjuk nem tudom, mennyire fog működni a humor, ha nem tudok egy értelmes/kimagasló vígjátékot felidézni az elmúlt 10 évből:D

 2. Az a baj, amit sokan elmondtak előttem: nem lehetnek már annyira edgy -k a poénok mint anno ezért eleve veszett az ügy bárki alakítja a szerepet.
  Polkorrektnek és mega woke nak kell lennie. :(

 3. :) ez jó hír. Nem nagyon emlékszem már rá, de úgy rémlik, hogy nem volt túl pc a humor az elődökben, viszont a helyzetkomikumok nagyon ott voltak benne. Remélem szellemes poénokra fog épülni, nem pedig a viccesnek hitt debil fingós – szxrós viccekre.

 4. Anno nekem mar a harmadik sem resz tetszett annyira, szoval eleve nincsenek elvarasaim.

  Mindenesetre Neeson jelenlete megnyugtato, hogy ertik a keszitok, hogy komoly szinesz kell a szerepre. Volt anno teriteken egy Ed Helms verzio. Az, hogy a “komikus” nem vicces, az nem eleg a csupasz pisztoly effekthez.

  Fonogonsznak hiretelen Robert DeNirot kepzelnem, de o mondjuk hamar at tud menni full ripacsba. Pacino is jo lehetne, ha nem lett volna Jack and Jill. Gary Oldman? Sean Penn? Judi Dench?

 5. human 6 év már jó régen volt :)
  De amúgy kellemes csalódás volt. IGaz ott van az NTFS SD SUV is

 6. Ez egy rossz hír. Az a fajta humor ma már nem tud működni, a vígjátékok egész más irányba mentek. Ha nem Csupasz pisztoly filmnek hívnák, még akár jó is lehet, Neeson Ricky Gervais-nál zseni volt, de nekem Leslie Nielson = Frank Drebin. A Loneky Island-es csávókat is bìrom, de egész filmes produkciókban nem acélosak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.