12 hozzászólás a “Hivatalosan is jön az MCU-ba Harrison Ford” bejegyzéshez

 1. Hol fiatal már Harrison Ford?! 😅
  Persze az azért az kész vicc, hogy míg Chadwick Boseman karakterének újra castingolása szentség törés, de bezzeg olyan színészt, mint William Hurtot, aki többet letett az asztalra képesek a helyére betenni egy másik színészt.

 2. SZSZFilm: Egyrészt egyet értek veled, másrészt biztos az is közrejátszik, hogy a Black Panther karakter annyira nem fontos, mert átruházható, míg “Thunderbolt” Ross egyértelműen nem. Ez az első feltűnés biztos azért lesz, hogy a nézőt hozzá szokassák a tényhez, hogy más a színész, de szerintem mielőbb igyekeznek majd Red Hulkká változtatni, amiből majd a továbbiakban nem fog emberi alakba visszaváltozni.
  Egyébként remélem, hogy ez a tisztelgés Chadwick részére nem a bőrszíne, hanem a fiatal kora és a betegsége miatt van. Úgy még érthető is ez a dolog.

 3. SZSZFilm:
  Chadwick is k.va sokat tett le az asztalra, nézd végig a filmográfiáját…

  Egyébként nem szentségtörés a re-casting, lásd Norton-Ruffalo, vagy Howard-Cheadle.

  Ami tény, hogy Chadwick Boseman az MCU-ban vezető színész volt, kiemelt karaktert játszva, William Hurt meg nem. Illetve, amit Raidon is írt: kreatív oldalról is könnyebb megoldani a Fekete Párducot más színész nélkül…

  Nem rakétatudomány ez, nem kell mindenen felháborodni.

 4. W77 szépen összefoglalva amit írtam volna :)
  Tökre egyetértek.
  A másik gondolatom sajos nekem is az volt amit Puffin írt. Így is már évek óta azon aggódtam, hogy mire nekiálnnak az Indi 5-nek szegény feladja..

 5. Nrglord:
  Az Indy 5 már dobozban van jó ideje. (Talán 2020/21-ben volt a forgatás.) Az effekteken dolgoznak, vágják, meg ilyesmik. Bemutató 8 hónap múlva.

 6. “de szerintem mielőbb igyekeznek majd Red Hulkká változtatni, amiből majd a továbbiakban nem fog emberi alakba visszaváltozni.”

  vagy megcsinálják úgy, hogy ahányszor visszaváltozik red hulkról, mindig más ember lesz, így akárhányszor váltogathatják a színészt

 7. Raidon:
  Hát, ha tényleg Vörös Hulk-ot akarják erőltetni, akkor azt igenis át lehet passzolni pont úgy mint Fekete Párducnál. Mivel a képregényekben nem csak Thunderbolt-ból, hanem Betty Ross-ból is Vörös Hulk lett.

  w77:
  “Chadwick is k.va sokat tett le az asztalra, nézd végig a filmográfiáját…”

  Láttam már és közelében sincs William Hurt teljesítményének. És amúgy meg egy olyan mellékkaraktert az MCU-ban, akit a kutya sem érdekel minek erőltetnek egyáltalán? Simán csak megemlíthetnék az egyik marvel filmben, hogy elhunyt a karaktere egy balesetben, vagy természetes halált halt (Polgárháború szerint neki már egyszer volt egy szívrohama). Ha meg mindenáron Vörös Hulk-ot akar a stúdió, akkor egyszerűen hozzák vissza Betty Ross karakterét, mert a képregényekben a karakterből szintén Vörös Hulk lett és Liv Tyler még köztünk van.

 8. “Chadwick is k.va sokat tett le az asztalra, nézd végig a filmográfiáját…”

  lehet valakinek a filmográfiájában 150 film is vagy csak 30, nem ez fogja bizonyítani, hogy mennyit tett le az asztalra.
  Octavia Spencer is már szerepelt vagy 50 filmben, mégsem ismerte senki sem a nevét, amíg Oscart nem nyert.

  Chadwick pedig színészként igenis a Fekete Párducnak hála került a köztudatba először. A James Brown story-t alig látta valaki. Az Egyiptom isteneiben szerepelt még, de kétlem, hogy a köztudatban lenne, hogy na igen, ő szerepelt benne. Na nem mintha az a film meghatározó lenne.

 9. Endymion: Pontosan. Bosemannek nem volt sok filmje, de ami volt, azokban jellemzően ő marha jó volt és több esetben (42, Marshall – hogy mást ne mondjak…) a filmek is kifejezetten jók voltak, sőt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.