The Lair-előzetes: itt tart Neil Marshall

Régen a The Descent és a Doomsday fűződött a nevéhez, és most kicsit az előbbihez nyúl vissza.

Afganisztán fölött lelövik egy pilóta repülőgépét, és olyan földalatti bunkerben találá menedéket, ahol korábban halálos biológiai fegyvereket fejlesztettek. Itt éleszt fel egy félig ember-félig űrlény borzalmat.

A poszter alatt előzetes.

15 hozzászólás a “The Lair-előzetes: itt tart Neil Marshall” bejegyzéshez

  1. Fú, azok az egy sorosok, nagyon ’80-as évek. :D Remélem nem akarja majd komolyan venni magát a film és akkor állat lesz.

  2. Ez a ééééééééééeeeeaaaa éééééééééeeaa horrorhangFX annyira elcsépelt már, de ha legalább csak 1-2x lenen benne, de kb ebből áll végig… ahhh. SolidSnake őrmester nagyon kemény benne :)

  3. Csak nálam jelenik meg ultra gagyi minőségben a videó még 1080p-n nézve is? Mintha agyon lenne tömörítve és a sötét részek valami élvezhetetlenek az elején.
    Ennyi alapján sajnos nem tűnik úgy, hogy ez megközelítené a Descent első részének színvonalát, de attól még mondjuk lehet majd szórakoztató.

  4. Egy kis DOOM,egy pici Resident evil-el fűszerezve és a Descent halvány feeling-je,plusz elég zs-kategóriás előérzet! Ennyi jutott eszembe ahogy néztem az előzetest.

    plusz,tudom ez csak off,de b@szta a szemem az arab feirat,viszont ez csak az én egyéni problémám :P

  5. A lezuhant pilóta csajnak tökéletesebb sminkje van mint a fotómodelleknek.. de legalább az előzetes vége felé sikerült azért összemaszatolni valamivel és nem csak a ruhája szakadt meg koszos. :)
    Szerintem inkább Doom, mint Descent. Majd meglátjuk mennyire lesz felejthető.

  6. Azért van benne kreativitás szikrája: A főhős bele harap a szörny nyelvébe…mikor láttunk már ilyet XD

  7. Ez a csajszi Marshall barátnője, aki lefeküdt 2 Warner Brosos vezetővel, hogy utána szerepekért zsarolja őket. Volt is ebből egy nagyobb botrány talán egy éve. Lehet, hogy ez a film annak a pzseudo-története… :)

  8. A The Descent-ről legalább elmondható hogy mindenidők egyik legjobb jumpscare jelenetét összehozta kiváló felvezetéssel. Még az új Hellboyban is találtam Serious Sam-re hajazó részleteket amin jókat szórakoztam. Ebben viszont eddig a poszteren kívül nem látok semmi jót. Kár.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.