A Creed III előzetese

A múlt elől nem menekülhet. Annyian javítottatok ki, szóval…, a harmadi rész rendbe teszi a franchiset a 2. rész lejtmenete után? A történet úgy tűnik egy Creed helyett lesittelt srác bosszúhadjáratáról szól, aki mindent el akar venni tőle. Úgy tűnik a szteroidot már sikerült is.

Kicsit semmilyennek tűnik az előzetes.

Backup:

14 hozzászólás a “A Creed III előzetese” bejegyzéshez

 1. Jól látom, hogy ezt már Stallone sem vállalta be? Ez a “bedobunk egy eddig nem említett múltbeli fickót aki majd jól revenge-et vesz a semmiért aztán még is el lesz picsázva” klisé kapásból offolja is a filmet. Majors valami kegyetlen irritáló itt valamiért, csóró Jordan-el meg kezdhetnének már valamit, tudna ő jobb filmet is hozni ilyen Creed 2-3 féléknél…

 2. Szerintem az előző film nem volt rossz de ez kritikán aluli érzetett kelt de majd VOD megnézem de ezért nem fogom moziba menni az tuti :S

 3. Lehet csak a képi világ miatt de nekem kicsit VOD -ra szánt az egész kinézet..Majorst bírom, de Jordan mint rendező… kiváncsi leszek mennyire tudta egyben tartani, és az a helyzet hogy személy szerint csak emiatt a kíváncsiság miatt teszek majd egy próbát. Az első tetszett, a második nem, hátha ez megint egy jó kis feszes boxfilm lesz.

 4. engem behúzott, de csak azért csalódás, mert azt hittem, hogy majd Ivan Drago lesz az edzője.

 5. Nem szoktam ilyet mondani, de remélem Sly nélkül bukás lesz ez a film. Ritka mocsok módon elbántak vele, pedig nélküle ez a franchise nem is lenne. Jordan remélem koppan egy nagyot, és észbe kap, hogy lehet, nem kellett volna Sly-t hátba szúrni.

 6. Valaki elmagyarázná a háttérsztorit? Nem úgy volt, hogy Stallone hivatalosan elengedte ezt a CREED vonalat, mert szerinte hoz egy jó szintet és mehet a saját útján? Az Ivan Dragos spinoff-val volt problémája, nem?

 7. Jól néz ki, de már megint nem tudtak kitalálni változatos sztorit. Szokásos havergyerek, aki előtűnik a semmiből, aki bosszút akar, stb, stb. Természetesen pont boxoló – minő meglepetés – ő is, véletlenül sem sakknagymester. Klisék tömege. Látványra, hangulatra jó, de a váz, amire felhúzták…Majors-t meg nem bírom, irritál a jelenléte a vásznon, akármiben is szerepel.

 8. Hagyjuk már… semmilyen hátbaszúrás nem volt, ez egy Creed nevű karaktereől szóló franchise, ahol Rocky eddig is hangsúlyos, de csak mellékszereplő volt. Ráadasul már isten tudja hányféleképpen elköszönt Rocky karaktere, már a Creedben 1-2-ben is öreg és beteg volt a figura. Stallone maximális respektet kapott, mindenki elmondta, hogy ez az egész nélküle nem lenne, szeretik-imádják, de tovább akarják szőni a történetet, hogy Creed önálló filmes tényezővé tudjon válni, legyen mire építeni. Más kérdés, hogy az előzetes alapján ez egyelőre nem nagyon megy, ettől függetlenül ez a fajta továbbfejlődés a dolgok rendje, Stallone és Rocky karaktere pedig sokszorosan méltó búcsúfilmeket kapott.

 9. @Jszkfer
  “Hagyjuk már… semmilyen hátbaszúrás nem volt…”
  Ha nem tudod a valós történéseket, akkor légy szíves olvass utána, mielőtt hülyeségeket írsz, és másokat is átversz vele. Köszi. 🙂

 10. Az első rész elég jól sikerült és Sly is odatette magát. Én még a másodikat is elnézegettem, igaz csak egyszer láttam. De ez az új ahogy többen is írták eddig igen gyengének ígérkezik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.