Matt Reeves-re bíznák a DC sötét szeletét?

A THR szerint Matt Reeves a The Batman folytatása és a Pingvinre koncentráló sorozat producerkedése mellett írókkal és rendezőkkel találkozik, hogy miképp lehetne bővíteni a Batmanhez köthető karakterekkel a franchiset.

A pletykák szerint ezek a gonoszok kerültek szóba: Scarecrow, Clayface, Professor Pyg. Részemről Scarecrow nem kell, de a többit akár meg is nézném.

human
írta
2022. 10. 19. 01:44
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Matt Reeves-re bíznák a DC sötét szeletét?” bejegyzéshez

 1. Szerintem ebbe a komolykodó, felnőttes témába Agyagpofa nem illene. Kétlem h meglehetne úgy csinálni h ne legyen infantilis és komolyan vehetetlen, egy ilyen komor és realisztikus stílusú környezetben. Egy agyagból álló sár szerű szörny? Jaj ne már… Max. a Schumacher féle gyerekes filmekben tudtam volna elképzelni.
  én pl Hush-t szívesen látnám, realisztikus, komoly karakter.

 2. @LebronTheKing: pedig úgy rémlik a klasszikus animált sorozatban kapott egy tragikus eredettörténetet, amiben kezdetekben inkább csak az arca torzult. Nyilván nem egy 2,5 méteres trutyinak kéne kinéznie a film végén.

 3. Clayface-t nagyon adnám, nagy hiányzója ő a live-action adaptációknak, még soha nem nyúlt senki a karakterhez.

  Ellenben ez a hozzáállás annyira szomorú, hogy ennyire nincs “szakember, hanem kb ha bárki csinál egy sikeres filmet, akkor “te figyelj, nem akarsz a DC fő tanácsadó lenni?” Előbb Phillips, most Reeves…

 4. Nekem pont Scarecrow kell. Tökéletesen illene ezekbe a darkos Batman filmekbe. Egyetértek az elsővel, ide nem illenek nagy mutáns szörnyek, realisztikusabb karakterek kellenének. Scarecrow-t simán meg lehetne oldani. Úgy nézne ki, mint az Arkham videójátékokban, és egy elvetemült bio-terrorista lenne, aki megmérgezi a lakosságot és fegyverként használja azt a nagy, őrült, zseni agyát, annak érdekében, hogy az egész világot egy kifacsart rémálommá változtassa (ebben az utolsóban mondjuk nem térne el nagyon a mai politikusoktól). Nem mellesleg az ujjain lévő kurva nagy tűkkel szurizná az ártatlan polgárokat. Tiszta nightmare fuel, szerintem tökéletes lenne.

 5. @Csigusz: Aztán a sok teendő mellett kénytelen lesz bizonyos kreatív feladatokat elengedni másnak a saját filmjeinél, hogy a nyakába varrt pluszokat tudja vinni. Miért nem lehet hagyni, hogy azt csinálják, amiben jók. Persze ha tényleg csak pár megbeszélésről van szó, akkor nincs gond.

 6. lebron

  Erős ezt a filmet realisztikusnak hivni. Kis tulzassal tobb baromsag volt benne mint a bvs ben.
  Meg amugy ezek a karakterek nagyobbat utnenek sztem, ha minden mas realisztikus lenne.

  En nagyon sajnalom ha övé lesz, mert nalam ez a film még a Schumaher es alatt van. Az legalabb tudta magáról, hogy rossz, ez a film meg nem. Ez ugy volt parodia, hogy a készítőknek nem tünt fel. Félek a többi is ilyen lesz

 7. Anthony

  Nem, semmi trollkodás, tényleg így gondolom. Azt félig részegen végig tudom nézni. Erről moziban majdnem kijöttem, otthon 4 nekiülés alatt szenvedtem végig másodjára. Úgy voltam vele, biztos van benne valami jó mert sokan szeretik, de nekem továbbra se tűnt fel az a valami.
  Pedig ha valaki szereti a Batmant az én vagyok, de ez a folm egész egyszerűn rossz. A film összes sarokpontja, amire támaszkodni kéne baromság.
  Najó, a zene és a színek jók voltak

 8. Lordboxi: ok értem hogy nem tetszett a film, tok jogos… de Batman és Robin alatt? 🤣 abban a filmezés minimum alapjai sem voltak jelen, itt viszont azért az rendben volt akárhonnan is nezed.

 9. anthony

  Ebben igazad van, de van neki amolyan sharknados bája. 🤣

  De igen Batman és Robinr kár volt filmkent emliteni, atfogalmazom.

  inkább égetem ki bunos elvezettel arra az agyam, mont nezem az újat.

 10. szerintem meg kurva jó volt ez a film, négyszer láttam a moziban. Olyan volt, mintha a kilencvenes évek Batman-füzetjeit olvasnám.

  amúgy azt se felejtsétek el, hogy rengeteg Batman-interpretáció létezik, és nem mindenkinek jelenti ugyanazt Batman, sőt még a 85-ös krízis utáni mainstream Batman-füzetek is változnak író és éra szerint. Nekem a Burtonverse túl egyszerű, a Nolanverse túl szabados, Batfleck tökéletes öreg Batman, itt meg megfogott a hangulat, a zene, az érzések, a látvány, meg minden más. legszívesebben néztem volna még tovább az újabb kalandokat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.