A Man Called Otto-előzetes: a morgós Tom Hanks

Hanks egy családját elvesztett öregurat alakít, akinek senkihez nincs egy kedves szava sem. Mindez megváltozik, amikor a szomszédjába költözik egy élettel teli nagyobb család, akik nem hagyják békésen szurkálni az öreget.

Aranyos, és láthatóan szomorú film Marc Forster rendezésében.

16 hozzászólás a “A Man Called Otto-előzetes: a morgós Tom Hanks” bejegyzéshez

  1. Valószínűleg sajnos sosem fogok már tudni úgy megnézni egy Tom Hanks filmet -a Forrest Gump kivételével- hogy ne az jusson eszembe, mihez is adta a szinkronhangja, Kőszegi Ákos a hangját mostanában :(

  2. Imádom az eredeti filmet- A Man Called Ove (En man som heter Ove), ajánlom mindenkinek megnézésre.

  3. Én tökre vigyorogtam már a trailer felétől. Jó kis erőleves film lesz ez a léleknek szerintem. Jöhet majd egy hideg januárban egy jó nagy forró tállal. :)

  4. Kivételesen egy remake ami jónak néz ki. Azért ajánlom az eredetit is nagyon jó film az is :)

  5. @human: persze, hogy ő nem tehet. De valszeg Kőszegi marad a magyar hangja. Most már ha a domestos reklámban meghallom, akkor is felmegy a pumpa bennem.

  6. Szeretem Tom Hankset, de erre a remake-re mégis mi szükség volt? De legalább Parvaneh-t és családját sikerült whitewashingolni, grat a készítőknek. Remélem Backman kap egy rakat pénzt érte ez meg eltűnik a süllyesztőben.

  7. kicsit indokolatlannak érzem a remake-t itt én is. Az eredetit anno a művész moziban néztük és hatalmas élmény még közel 5 évvel később is. A trailer is csak azt idézte fel bennem, hogy mennyire jó film volt a Man Called Ove

  8. Emiatt újranéztem a Man Called Ove-t, és mekkora nagy film! Tom Hanks bele fog bukni, mert róla tudjuk, hogy egy kedves ember, az Ove-t alakító színész viszont hitelesen volt bunkó. Már a trailert is erőltetett utánzásnak érzem, nézzétek meg inkább az eredetit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.