Kecsap: Dumb Money, Zatanna, Babylon, The Book of Clarence, Somewhere in Queens, Good Grief, Horizon, Magic Mike’s Last Dance, Maria, Black Samurai 

Az elejére rögtön Channing Tatum & Salma Hayek a Magic Mike’s Last Dance-ben, avagy belenézhetünk a filmbe.

Távozott a DC Films éléről Walter Hamada.

Josh és Benny Safdie az Uncut Gems után újra összeáll Adam Sandlerrel, és szállítanak majd egy új filmet. Még nem árulnak el sokat a történetről, de drága kártyákat gyűjtőkről szól majd elvileg.

A Gamestop részvényekről szóló Dumb Money-ba megjött Vincent D’Onofrio, Anthony Ramos, és Dane DeHaan is.

Pablo Larraín (Spencer) új filmet csinál. Maria lesz a címe, és az elismert operaénekes Maria Callas életének végső felvonásáról szól a 70-es évek Párizsában. A főszerepben Angelina Jolie.

A John Wick filmekért felelős Chad Stahelski összeáll Leigh Dana Jacksonnal, hogy közösen adaptálják a Black Samurai könyveket. A történet középpontjában egy amerikai katona áll, aki kitanulja a szamurájságot Japában.

 Jeymes Samuel (The Harder They Fall) új filmje lesz a The Book of Clarence, amibe főszerepel LaKeith Stanfield & Omar Sy. A történetről nem sokat tudni, csak hogy nagyszabású és 29-ben játszódik. Igen, Krisztus után 29-ben.

Remek beszélgetés a The Banshees of Inisherin főszereplőivel: Colin Farrell doesn’t have many ‘true friends.’ But Brendan Gleeson is one

Az HBO Max lefújta a Zatanna filmet, ami egy DC képregényfeldolgozás lett volna.

Damien Chazelle hollywoodi lidércnyomása, a Babylon csak Oscar bácsinak megfelelő limitáltan nyitott volna december 23-án, de előrehozták oda a kinti sokmozis premiert. Reméljük itthon is? Volt 18+ előzetes.

A Ray Romano által írt és rendezett film, a Somewhere in Queens a Lionsgate-nél kötött ki. Egy családapáról szól, aki apjával és öccsével dolgozik az építőiparban, és csak az élteti, hogy a fia sztáratléta a középiskola utolsó évében, az ő meccsei segítik át a héten. A fiú esélyt kap egy szebb jövőre sportösztöndíjjal, de valami ezt meghiúsítana, így az apa kénytelen mindent megtenni, hogy megóvja.

Dan Levy első filmrendezése lesz a Good Grief, amiben a főszereplő az anyja halálának feldolgozása helyett egy kényelmes házasságba menekül, de amikor a férje is meghal, akkor kénytelen szembenézni a gyásszal a barátai segítségével.

Mariela Garriga is benne lesz a Mission Impossible 7-8-ban. Itt az első kép a karakteréről.

Az amerikai polgárháborús Kevin Conster rendezés Horizon szereplőgárdája eddig: Will Patton, Sienna Miller, Sam Worthington, Jamie Campbell Bower, Jena Malone, Alejandro Edda, Tatanka Means, Michael Rooker, Isabelle Fuhrman, Ella Hunt, Luke Wilson, Thomas Haden Church, Tom Payne, Abbey Lee, Wasé Chief, Tim Guinee, Michael Angarano, Colin Cunningham, Scott Haze, Angus Macfadyen, Douglas Smith, Jon Beavers.

10 hozzászólás a “Kecsap: Dumb Money, Zatanna, Babylon, The Book of Clarence, Somewhere in Queens, Good Grief, Horizon, Magic Mike’s Last Dance, Maria, Black Samurai ” bejegyzéshez

 1. Na a Costner rendezés most engem meglepett, és a várólista élére elet. Nem tudtam a tervről sem.

 2. A Gamstop film az évszázad ötlete, a sok Hedge Fund, akik elbukták a pénzt, mind nyakig vannak invesztálva a filmiparban, szóval a bevétel őket gazdagítja. Ergo, így szerzik vissza a pénz egy részét azoktól a kisrészvényesektől, akik nyertek a short squeeze-en.

 3. Az nem sok jót jelent, hogy a Babylon országos bemutatóját előrehozták. Mintha sejtenék, hogy nem kap jó kritikákat, így kisajtolnak belőle az ünnepek alatt azt, amit lehet. Kissé Downsizing-érzésem van ezzel kapcsolatban: hatalmas ötlet, aztán…

 4. Larraín új filmjét várom, mert a Jackie meg a Spencer is nagyon bejött. Callasnak érdekes, izgalmas, helyenként elég tragikus élete volt. Jolie nem tudom, hogy oldja meg, de nem lesz könnyű dolga. Ha a rendező látott benne fantáziát, akkor mindenképp meggyőző lehet.

  Mondjuk azt sajnálom, hogy e helyett nem az Julia Garner féle Madonna biopicet nem vállalta be vagy nem bízták rá. Ahhoz kéne egy karakteres, erős rendező, hogy egy jó film legyen belőle.

 5. Pedig a Zatanna film talán még egy érdekesebb színfolt lett volna DC-ben, bár azon a semmilyen színvonalon, amin csinálnak mindent.

 6. ha valami, akkor szerintem a Dumb Money negatív lesz az egész Gamestop kapcsán a Netes közösség irányában.

 7. A Zatanna filmben én is láttam fantáziát.. kár érte. Majd valaki más előhúzza a cilinderből újra :D :)

  A Black szamuráj a 80-as években játszódik majd, mint az amerikai ninja??

  És amúgy tényleg! Mi lett a Moment of Beauty-val?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.