Talán megerősítve egy Star Wars film (frissítve)

Izé, míg a sorozatok között az Andor végre új életet lehelt a nosztalgiával sújtott Star Wars univerzumba, addig moziban látványosan nem tudtak mit kezdeni vele. Elvileg Waititi dolgozik egy Star Wars filmen, ki tudja mikorra várható.

Másrészről viszont korábban volt pletyka, hogy Damon Lindelof (Lost, Leftovers) dolgozik egy filmen ugyanoda. Na ma a THR elvileg merősítette, hogy igaz a pletyka, sőt, elvileg Sharmeen Obaid-Chinoy (Ms. Marvel) fogja rendezni.

Update: ez a film a Rise of Skywalker után játszódna.

Jelenleg a Disney release naptárában 2025-re van beírva Star Wars film, szóval még van idejük.

human
írta
2022. 10. 24. 18:54
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Talán megerősítve egy Star Wars film (frissítve)” bejegyzéshez

 1. Szerintem meg qrvára nem!!!
  Sikerült Thor-ból is egy hülye agyatlant csinálnia,kár érte!

 2. Akarod írni: Sikerült Thort az A listás hősök vonalába dobnia.

  SW-hez:

  Azon fog múlni merre viszik el a szériát.

 3. Ayrons

  Hogy mi? Ugye viccelsz, egy idiota vigjatekot csinalt belőle, kabarét.

  Bár nekem Star Wars nal mar mindegy, ugyse nezem meg. Nálam csak az lehet érdekes ami a Skywalker családról szól, többit teljesen ignorálom

 4. Ragnorok szerintem kurva jó volt, bármikor újra tudom nézni, viszont a Love and Thunder egy hatalmas kalap összeszedetlen szar lett.

  Star Warsból nekem bármi jöhet, ami nem a rémunalmas és mára eléggé megfáradt Skywalker családdal foglalkozik. Lehet a 7-dik rész egy iparos copy/paste volt (szórakoztató ugyan), de volt benne pár jó gondolat és lehet az EP8-at fikázni sok mindenért, de nekem tetszett néhány sokat szidott és utált húzása mégha összességében a végeredmény gyenge is lett.

  Ha valahol a Thor Ragnorok szintjén sikerülne a komolytalanságot még megfognia, vagy attól csak egy hangyányit komolyabban vennie és egy normálisan felépített sztorit leraknia az asztalra, akkor hajrá csinálja. Az se érdekel ha az EP7-EP9 szereplők felbukkannak benne valamilyen szinten.

 5. “sőt, elvileg Sharmeen Obaid-Chinoy (Ms. Marvel) fogja rendezni.”

  Tehát odaadják egy tizenkettő egy tucat, jellegtelen, bólogató Jánosnak. Nem volt még elég, tovább züllesztik szegény Star Warst.

 6. amilyen jó hír a Superman, annyira rettenetes ez. a düzni képtelen hibázni ha filmes Star Warsról van szó, nem volt elég, hogy földbe állították az egészet most még meg is tapossák egy kicsit. ilyen neveket, te jó ég, neee. ne.

 7. Én kedvelem Waititit, de ez az új Thor nagyon félrement!Értem én, hogy kell egy kis könnyed humor meg Marvel, de itt rohadtul elszállt a csávó és emiatt amúgy az érdekes Gorr totál háttérbe szorult!A lényeg én nem szeretnék vígjátékot nézni a Star Wars világában, mert ez a csávó nem tud nem poénkodni!!

 8. Remélem lesz olyan lindelofi fordulat, amiben kiderül, hogy a sequel trilógia csak álom volt..

 9. Az tűnt fel,hogy a főszereplőnk Diego Luna szinte végi vagyis a sorozatban eddig még mindig a riadt tekintetü kisegeret játssza! Az ő szereplésével hasonló volt az érzésem a Narcos Mexico nézése közben is! Ártatlan szemekkel a riadt,zavarodott alak aki azt sem tudja szinte,hogy mi folyik körülötte! Most,nem tudom eldönteni,hogy ezt kívánja minden eddigi karaktere vagy a színészi képességek ebben merülnek ki a legjobban?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.