Tobin Bell visszatér Jigsaw szerepébe

Csak meghúzzák, hogy az új Saw filmbe jön végre Tobin Bell ismét. Az írók utaltak már erre korábban, de a THR elvileg most megerősítette az infót.

Elvileg jövő októberben nézzük mi sül ki ebből. Ja a rendező amúgy Kevin Greutert (Saw VI, Saw: The Final Chapter).

human
írta
2022. 10. 25. 02:23
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Tobin Bell visszatér Jigsaw szerepébe” bejegyzéshez

  1. “X jelöli a helyet.”
    Egy jó sztorival és ha a trancsír helyett a thriller nagyobb teret kap elsülhet jól. De valahogy az az érzésem elfogytak az ötletek. Komoly lett volna ha a Wan – Whannell páros bevállalta volna ezt az X-et. Akkor még a moziban nézés sem kérdés.

  2. Szarnak a pofon…….,de hatha valami normalis kikerekedik belole.
    Az irot latva, inkabb elengedem. Viszont ne legyen igazam.

  3. Hm. Az első három rész tetszett…… ott még felfedezhetőek voltak az alapfelállásra jellemző ‘jellemfejlődések’ vagy az ember életének és szeretteinek igazi értéke. A 4. résztől viszont egy trancsírvonat volt és igazából attól a résztől kezdve Tobin Bell játékidejével egyenes arányban csökkent a színvonal is. Persze ez nincs szoros összefüggésben, viszont abban biztos vagyok, hogy szarabb lenne Bell nélkül, mint vele.

  4. És igen, kicsit jobban kellene hajazni az első rész thrilleresebb hangulatára….ott is megvolt a gore, hogy egy-egy döntésnek brutális súlya legyen, de az arányok még rendben voltak.

  5. Saw – The New Chapter – Reckoning – Part 1 – The Beginning
    Egy záró trilógia ebből ki is jön, persze a 3. részben fel kell majd vezetni a folytatást, aminek a neve egyszerűen Saw lesz. Ez a teljesen új film bemutathatna egy sorozatgyilkost, aki teszteli, hogy az áldozatai mit képesek feláldozni, hogy életben maradjanak. Közben persze el is lehetne mesélni az áldozatok életét röviden mert ez fontos része annak, hogy a néző megértse, miért is kerültek a sorozatgyilkos csapdájába. El is lehetne benne szórni pár utalást, hogy ez egy nagyobb, átívelő sztori része, jó kritikák után lehetne folytatni. A folytatásokban kiderülne, hogy az eredeti gyilkos egy mentor is volt egyben, voltak tanítványai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.