James Gunn & Peter Safran felel a DC filmekért

A Warner Bros. Discovery újonnan alapított DC Studios, avagy a DC film, tv, és animáció divíziójának élére James Gunn filmkészítő és Peter Safran producer került. Nyilván eléggé nagy meglepetés, és újat sem mondok, de az jól is elsülhet, hogy képregényekért és filmekért rajongó ember van az élén.

Végre meglesz az irány? Egyelőre 4 évre írtak alá. Addig Gunn csak ide dolgozik majd, avagy a Guardians of the Galaxy vol. 3 lesz egy jó darabig az utolsó Marvel filmje. Vajon ha a Disney sosem rúgja ki a twitter cancelhadjára miatt, akkor is így alakult volna? Nem hinném.

human
írta
2022. 10. 26. 02:27
megjelenés
25
hozzászolás


25 hozzászólás a “James Gunn & Peter Safran felel a DC filmekért” bejegyzéshez

 1. Ha más pozitív hozadéka nem is lesz ennek, talán többet látjuk majd mozivásznon Jennifer Holland-ot. Amit annyira nem is bánnék. :)

  Gunn a Guardians of the Galaxy filmeket jól összerakta. De más “műveitől” nem estem hasra. Kinézem belőle, hogy ezt a bugyuta poénáradatot ráengedni az egész DCU-ra. Ami szerintem nem lenne jó.

  Peter Safran-t kevésbé ismerem, de pont két olyan DC filmben működött közre, amik nekem nem jöttek be Aquaman és Shazam. Bár előbbi talán nagy anyagi siker lett ha jól emlékszem.

  Nem Todd Phillips lett. Ami talán nem baj. Hiába tette ő le szerintem az egyik legjobb The Batman filmet az asztalra. Kár lenne a nyakába varrni az egész DCU-t. Vigye csak tovább szépen ezt a komolyabb vonalat a Batman univerzumával.

  A probléma szerintem mostanra már az lehet, hogy lassan a Warner teljesen kifut az időből, ezzel az univerzumosdi dologgal. Szép lassan lehet, hogy ráun majd a közönség is erre.

 2. Ez egy dolgot jelent, szórakoztatóbbá, viccesebbé akarják tenni a DC-t. Pedig pont az adta eddig a vonzerejét, hogy nem olyan volt mint a Marvel. Gunn-nak sok sikert és reméljük, hogy nem cseszi el.

 3. “Nem Todd Phillips lett. Ami talán nem baj. Hiába tette ő le szerintem az egyik legjobb The Batman filmet az asztalra.”

  A The Batman-t Matt Reeves tette le az asztalra, Phillips meg a 2019-es Phoenix-es Jokert.

 4. A Disney jó nagy balfasz volt, hogy akkor elküldte Gunn-t, a Warner meg okosan gyorsan elcsábította! Úgy néz ki végre jó az iràny, bár én szeretem Snyder filmjeit is és nagyon jó lett volna azt tovább vinni. De ha már így alakult, ennek is tudok örülni. Az öngyilkos osztag és a Peacemaker sorozat is zseniális! Nagyon kíváncsi vagyok a Batman problémát hogy oldják meg?! Jó lenne Ben Affleck-et is visszacsalni valahogy!

 5. @3 ó tényleg.. Akartan írni mindkettőről, aztán a komment írása közben kimentem szünetre, és ez lett belőle.. ^^

 6. Gunn érti a karaktereket és tud is rendelkezni. Safran a pénzügyekhez ért.
  Szóval, előzetesen pozitív a kinevezésük.

 7. Gunn már bizonyított a gog 2 és a suicide squaddal, hogy közelébe nem kéne engedni többet nagy költségvetésű filmnek, dehát ugye minek ide észérvek..

  A filmek meg továbbra is a megfáradt family guy stílust fogják követni a sok gyenge kikacsintással és virtuális önpacsikkal, amik rég elfáradtak és már nem viccesek, de legalább a “tehetséges és önerőből magát felépített” feleségét is nyomhatja..

 8. Ez csalódást keltő fejlemény, idióta poénkodásra számítok de ne legyen igazam. A Snyder vonalat kellene inkább folytatni.

 9. Szenzációs hír, remélhetőleg megnyílik a kapu ezzel még sok, a 2021-es Suicide Squad karaktereivel kapcsolatos projekthez, a Peacemakeren és az Amanda Waller-sorozaton túl.

 10. @Kastély Ferenc nagyon szépen köszönöm hogy leírtad amire én is gondoltam amikor hírt olvasva

  a GoG tsodás volt, a 2 elment de csak nagyon sok szódával :P

  a Pícmékert nem értem miért éltetik oly sokan, amikor annyira fárasztó a rengeteg felesleges káromkodással, és a bárgyú viccekkel.

  ami pedig a pumpált szájú feleségét illeti, nem tudom hogy lehetett eladni mint egy femme fatale, amikor mind a kisugárzását, mind a színészi képességét Dzsoncína lenyomja!!

  ezeket olvasva nem is tsodálom hogy a ‘DC-film’ kifejezés már-már káromkodás számba megy

 11. Snyder vonal. Nézhetnék egy csapat búvalbaszott szindrómás hőst mormogni maga elé az esőben. Sem nem szórakoztat, sem nem motivál, sem nem érdekel.

  Ahelyett, hogy megpörgetik a körhintát, inkább vállaljanak kockázatot valóban új arcokkal.

  Jobbat mondok. Hagyják a francba az egész zsánert. Semmi olyat nem tudnak mutatni, amit nem láttunk már az elmúlt 20 évben jobban, szebben, érdekesebben kivitelezve.

 12. Ez elsőre jól hangzik, remélem azt is kapom tőle, amit várok. A Peacemaker amellett, hogy tényleg egy agyeldobós marhaság, teljesen jól kezelte a karaktereket, volt fejlődés és dráma is a kellő mélységekben. Ha ezt át tudják ültetni a DC-filmekbe az nagyon jó lenne.

  Nekem a DC mindig is a drámaibb és felnőttesebb történeteket jelentette (plusz a kívül hordott fecskét), míg a Marvel a fun storiest. És szerintem a Marvelnek abban áll eddig a sikere, hogy a fun mellé jól be tudták emelni az emberibb/drámaibb vonalat, most jó lenne ha a DC találna ilyen egyensúlyra, mert akkor még jó szuperhősös filmeket is kaphatunk.

 13. 13. Polov

  Sztem bőven van még mit mutatni, lásd Joker. En egy olyan univerzumra lennék kivancsi, ahol Joker szinten realis építkezés utan hozzak be a kepregenyesebb vonalat. Ugy sokkal nagyobbat utnenek a gonosztevők.

 14. Lordboxi

  Nekem ez nagyon új. Legutóbb azt olvastam, hogy szerepelni fog a Flash-ben, arra visszacsalták! De azon kívül?!

 15. Affleck szerepelni fog az Aquaman 2-ben, volt Momoa instáján kép (gondolom a pótforgatásról)- igaz az nem derült ki, h mint Batman vagy mint csak Bruce Wayne.. a képen civil Bruce volt.

 16. Ohh, tényleg, emlékszem, ezt olvastam. De szerintem ez csak cameo lesz. De ezen kívül? Mert elvileg ő már szögre akasztotta a köpenyt!

 17. blurayfan

  Par napos hír amit olvastam erről, ott azt írják, hogy tovabbi 3 filmre írt alá, amik nem cameok

 18. az nem hír, ne hírként emlegesd, legjobb esetben is csak pletyka egy kb. filmbuzi nagyságú, pedig angol nyelvű sitetól, ami szanaszét van seo-zva és az egész csalinak tűnik. nem is értem ki hozta le hírként, minimum egy nagybetűs PLETYKA kéne legyen az első szó és a többi felvezetés amit az előbb írtam.

 19. Én a stúdiótól és a színésztől várnék egy bejelentést, hogy aláirt X filmre, saját filmre stb. Akkor lehetne várni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.