Hugh Jackman elmondta miért lesz újra Logan

A Variety-nek adott interjúban van a rész, amiben elmondja, hogy miért lesz újra Wolverine:

I went to a screening of Deadpool. I was 20 minutes in, and I was like, ‘Ah, damn it!’ All I kept seeing in my head was 48 Hrs. with Nick Nolte and Eddie Murphy. So it’s been brewing for a long time. It just took me longer to get here.

Avagy a 48 óra ihlette a döntését, ami jó hír lehet egy fasza buddy cop 3. részre.

human
írta
2022. 10. 27. 01:52
megjelenés
25
hozzászolás


25 hozzászólás a “Hugh Jackman elmondta miért lesz újra Logan” bejegyzéshez

 1. Nagyon romantikus sztori, csak az első deadpool ’16ban jött ki, a logan meg ’17ben, és akkor az volt a narratíva, hogy már elfáradt, öreg ahhoz, hogy folyton kipattintsa magát, a feneke se bírja már a szurikat, de igen, biztos így volt, ahogy a mostani marketingesek írták meg neki..

  Amúgy meg a másik szál meg, hogy ő kérte Ryant, hogy rakja bele.

  Érdekes.

 2. Nèha elgondolkozom van e értelme ezekre az interjúkra odafigyelni, mikor semmi…kèzzelfoghatót vagy hivatkozhatót nem mondanak.

  Logannèl még az volt a mantra hogy milyen szèp lezáràs meg már amúgy sem bírja se fizikálosan se semmilyen szinten.
  Aztán egy pènzel meg rakott disney táska utàn: mindig is akartam mèg egy filmet, sőt nagy àlmom válik valóra most.

 3. Igazatok van, valóban megjelentek ezek a cikkek, és nyilatkozatok, de azzal a kiegészítéssel, hogy maximum egy deadpool vagy egy bosszúállók volna az egyetlen ok amiért talán újra felvenné a karmokat.

  És hát valljuk be lehet hogy neki is egó hogy még mindíg képes ezt eljátszani, de ha akar bele is kényelmesedhet, mert max megtolják CGI-al.

 4. pont 10 évvel idősebb nálam és megint kipattintja magát. nem kell ennél nagyobb lökés, hogy ledobjam végre a mocsok úszógumikat.

 5. Vagy akár az is lehet, hogy szeretne egy szórakoztató filmet csinálni a haverjával. Vannak azért érvek a pénzügyi dolgokon túl.

 6. Az lenne a marhajó ha nem Wolverine lenne benne a fickó, hanem más karakterei. Deadpool keresné Logant, de mindig egy másik Jackman karakterbe botlana. Mint Jean Valjean a nyomorultakból, Charlie Kenton a robotos boxos filmből, VAN HELSING, a dilis fickó a Chappieből, és ezeket gyalázná le Deadpool. Aztán bekerülne a képbe a két színész is a valóságból, meg ilyenek.

 7. Blablabla… igen. Gondolom a lejtmenet miatt akkora a pánik a disney-nél hogy felhívták Hugh-t hogy mondjon egy számot. Ő meg mondott, ahelyett hogy a csúcson abbahagyta volna. yay

 8. ne kezdjük már ezt megin pls. A sorozataik pedig lassan nullára csökkentik az IP értékét, pont mint az SW esetében (hol vannak az SW filmek human? Andort a kutya se nézi már, hol a buzz?) És akkor jössz azzal, hogy a számok jók. Jólvan Uram, te tudod, szerintem a Disney vezetőségben nem ekkora a nyugalom :D. Nyilván tök véleltlen egybeesés, hogy a teljes mértékben minden szinten vállalhatatlan she hulk közben jelentenek be akkora neveket mint Harrison ford egy semmi karakter szerepben és Jackman visszatérését.

 9. Andris

  Le lehetne szokni ezekről a saját vélemény egyetemes igazsággá történő kivetítéseiről.
  vannak szamaid a sorozatokról? mert szerintem nem adnak ki ilyeneket szóval barmi lehet. nekem sem jött be mind, sőt erős közepszerek, de a filmek sem mind csucsminősegek. de ezek egyéni velemenyek. a számokat csak a disney ismeri.
  Az sw megint ugyanez. Az Obi-Wan szerintem botrany szar volt, de az Andor meg kurvajó. az RO mellett az utóbbi évtized legjobb élőszereplős sw tartalma. sajnálnám ha a szar obi miatt nem nézném.

  meg biztos majd egy 70+-os Harrison Foed fogja megmenteni a “lejtőn” lévő Marvelt. Nw vicceljünk már.

  Minden evben jönnek a MCU-t temető kommentek aztan csak egyre nagyobb es bővebb.

 10. Andris: sorozatokat nem a minősègük miatt csináljàk, csak azèrt hogy legyen tartalom.

  Filmek meg hiába hogy nem jók, meg hiàba csökken a nézettség,de mèg mindig nèzik ès anyagilag egyáltalán nem bukások. Most jön a fekete parduc ami biztos tarolni fog.

  Ráadásul egy disney projectnèl a film bevétel az csak egy dolog, jàték eladásokon is egy vagyont keresnek.

 11. Llew, sajnálom hogy tőlem kell megtudnod:
  “She-Hulk Fails To Make Nielsen’s Streaming Charts, A First For Marvel”
  Gamerant
  “New Data Reveals Andor’s Audience Struggles vs. The Mandalorian & Other Star Wars Shows” The direct
  Nem azt mondtam, hogy az Andor nem jó, hanem hogy érdektelen. Ford nem menti meg, hanem eltereli a figyelmet a fosh tartalomról és buzzt generál. De kérlek magyarázzátok tovább mennyire incs igazam az egyéni véleményemmel.

 12. Thor wakandai érkezése óta nem láttam ilyen kemény belépőt! :D Üdv a beszélgetésben anthony711!

 13. nem értem, mi itt a baj, technikailag megoldható, hogy ne öregedjen, és bármikor lecserélhető egy másik színészre. Hollywoodban meg már láttunk karón varjút.

 14. Nekem az a véleményem, hogy a She-Hulk Attorney at law jó.
  Ez offtopic, de a fentiek után fontosnak tartottam ideírni.

 15. Andris: :D :D :D :D Jó csak poénkodok. De tudod mit mondanak a véleményekről… olyan mint az asshole. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra :D

  Komolyra fordítva a szót a számok tényleg mennek és MCUt valóban temetik már 2015 óta. SW szerintem más tészta ahol voltak nagyobb botlások is, pl Solo vagy IX.

 16. “A sorozataik pedig lassan nullára csökkentik az IP értékét”.
  Tipikus “gondolok valamiről valamit, ami valójában csak az én szubjektív teóriám, amit konkrét adatokkal nem tudok bizonyítani, de mégis tényként közlöm” esete.

  én elhiszem, hogy te ezt “hiszed”, de ettől még nem lesz igazság.

 17. “Ford nem menti meg, hanem eltereli a figyelmet a fosh tartalomról és buzzt generál.”

  Igen, a 80hoz közeledő Ford fog buzzt generálni, mert amúgy a buzzt csináló generáció pont lefossa a bokáját Ford papát érintő hírtől! XDDD
  Ráadásul pontosan azzal a buzz-al jössz, amit elemezve mondod, hogy az Andor bukás, aminek a nézettségéről nincs adat, csak hogy a social median mekkora a buzz körülötte. Amihez kapcsolódik, hogy ez alapján a fiatal korosztályt nem sikerült igazán megszólítani a Hatalom gyűrűinek. Na de Ford, ő pont érdekli a buzzt csinálókat :))))

  Ja igen, nincs igazad az enyéni véleményeddel. :)
  A baj még mindig az, hogy a véleményedet tényként kezeled.

 18. Azért egy The Direct-es cikk ne legyen már hiteles forrás ilyen merész kijelentésekre, az kb. az MCU hírcsárdája. Ami jelenleg túlél és nyereséges a mozikban post-covid azok biza az MCU filmjei. Mindenki más haldoklott, Spider-man tarolt, marha nagyot. Az, hogy pár dolog kritikailag bukik az endgame után elvárásokkal teli közönségnél az semmit sem számít. Még ha egy film bukna is a pénztáraknál, ott van 22 másik film, aminek bevétele fedezi ezt.
  Buktának mondták a Thort. Nem lett az. Buktának mondták Amerika Kapitányt. Azóta mindketten megkerülhetetlen ikonok. Buktát jósoltak a Guardiansnál, a Hangyánál, mindkettő alap lett azóta.
  A sorozataik meg lehet tényleg nem csúcsminőségűek, de van ott annyi pénz, hogy kontentgyártás gyanánt ez senkinek se fájjon. Csak a 4 Avengers movie nyereségét nézve ezek a költségek eltörpülnek, és arról senki sem tud, mennyit ad bele a Disney +.

 19. Egy jó buddy cop bármikor jöhet. Ha nem barmolják el akkor majd mondhatom hogy na a Marvel is végre szállított egy trilógiát ami tetszett.

 20. Anthony

  Neked meg ott nincs igazad, hogy nem érdekes Andris véleménye. Engem példaul érdekel, ezért olvasok fórumot. Ha nem érdekelne a többi filmbuzi vélemenye, csak a cikket olvasnám. De ha téged nem érdekel mások véleménye, akkor nemtom miért forumozol.

  Amugy Marvelnek van egy olyan erős, gyakorlatilag kinevelt bázisa, hogy nagyon nagyon sok, nekik nemtetsző film kéne amire leszoknanak. Maximum csokken vmennyit a nézetség, de a bajtól még nagyin messze.

  Star Wars, hát ott van baj. Nemtom filmek teren milyen érdeklődésre lehet szamitani.
  Ezek a Skywalker mentes sorozatok engem példaul teljesen hidegen hagynak.

 21. “human says:
  2022. October 27 at 13:21
  milyen lejtmenet? az MCU hozza a szokásos számait mozikban.”

  Érdemes szerintem figyelmbe venni hányszor hozza a szokásos számait most,és hányszor hozta a covid előtt adott évben.

  Thor 3 (2017): 854milliót kalapozott össze, mikor ugyanebben az évben volt másik 3 Marvel mozi :Guardians of the Galaxy 2,Spider-Man: Homecoming, Black Panther – és itt a kritikusok is inkább dícsérték a filmet.

  Thor 4 (2022): 700milliót épp csak átlépte, és ugyanebben az évben csak másik két Marvel mozi jön ,mind kritikailag és bevételileg is lejjebb szerepelve.

  Évente pl 4 film esetében 4x150millió ,az már 600 millió dollár hiány a studiónak, ami lényegében egy teljes blockbuster bevételének kiesése..

  Erre azért elég erős azt mondani ,hogy ugyanazok a számok.

  Ami igazi megmérettetés lesz idén a Marvelnek az a Wakanda ,mert kritikailag és bevételileg is magas szinten volt az első rész.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.