Azt tudjuk ki hal meg

Már ha megnéztük az előzetest, na de miért és hogy meg ilyesmi kérdések. Itt a “sneak preview” mozis forgalmazást reklámozó poszter is.

13 hozzászólás a “Azt tudjuk ki hal meg” bejegyzéshez

  1. Ethan Hawke.
    Szegénynek még csak a nevét se írták ki a plakátra és a trailerben sem lehet látni. :(

  2. Nem Hawke az egyetlen, aki hiányzik. Elvileg a közelmúltban elhunyt Angela Lansbury is szerepel a benne – akinek ez volt az utolsó filmes szereplése – de a nevét sehol se láttam még.

  3. Az előzetes pontszámok elég jók és az előzetesek sem fedtek fel szinte semmit. Egyedül ez a Hawaii feeling amit majd szoknom kell az első rész után de ezen remélhetőleg tíz percen belül továbblépek.

  4. nem Hawaii, hanem Görögország :) vonat helyett hajó a Földközi tengeren – szintén egy AC parafrázis.

    (miért) fáj az, ha egy filmes karakter nem heteró? “normál” emberek között homoszexuális személy is “normál”. mit ad hozzá érdemileg, ha heteró egy karakter? csak akkor nem lehet heteró, ha külön valami fajsúlyos jelentősége van? mert amúgy szigorúan default kötelező heterónak lennie?
    amúgy a színész Daniel Craig és nem 007-es ügynököt játszik a filmben.
    de miért is fárasztom magam? úgysem várhatok értelmes választ.

  5. Endymion: Tudom, hogy nem 007et viszi, ügyes vagy, hogy belekötsz :) No vissza a témához. Külön ki volt emelve hogy meleg nyomozót játszik, ami roppant fontos lehet a sztori szempontjából. Amúgy ez tuti kötelező elem minden netflixes szerződésben, hogy legalább 1 legyen a filmben, ha beleillik ha nem, de ott kell lennie. Bár az első részben még hetero volt, de közben biztos elkapta valami stábtagtól… Furi

  6. Endymion:
    Igen igen. Tudom hogy ott forgatta de akkor is Hawaii feelingem van már csak ettől a posztertől is. Jól állt az első résznek a sötét thrilleres szűrő.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.