Izé…

Szóval ez a Spirited posztere, és a szokásos Apple TV+ módra, amiről a junkien már sokat hümmögtem, katasztrófa poszterrel tűntek fel hozzá. Komolyan nem értem, hogy a desingban legalább erős cég miket dob össze a sok pénzért gyártott sorozataihoz és filmjeihez.

Itt volt az előzetes.

human
írta
2022. 10. 31. 11:11
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Izé…” bejegyzéshez

 1. Amúgy mi bajod a poszterrel? Egy karácsonyi idiótasághoz mit vársz? Rendes iparos munka, semmi baj sincs vele…

 2. Én is egyetértek DnP-vel, ezekhez a tartalmakhoz teljesen lényegtelen a poszterek minősége és ezt nyilván ők is tudják.

 3. Minden filmnél lényegtelen a poszter! Velem még soha nem fordult, hogy nem élveztem egy jó filmet, mert nem láttam a plakátot vagy egyszerűen csak “csúnya” volt.

  Persze, persze marketing meg ilyesmi, de itt is a nevek miatt nézik majd meg az emberek. Ez van. Nem fogok én sem kilencben percet az életemből rászánni egy ismeretlen színészekkel teli filmre, hiába jó a plakát. Ha jók a nézői visszajelzések, akkor megnézem.

 4. Igénytelen a poszter és a film is trailer alapján. Maga a koncepció még amúgy nem is lenne rossz a poszterhez, de olyan halott tekintettel néznek rajta a színészek, hogy lejövök tőle az életről. Pláne, hogy Reynolds kb az új jack sparrow és pontosan ugyanazt a karaktert játsza a Deadpool óta.

 5. Az Apple-re az egyszerűség is jellemző. Látszik a film címe és a két főszereplő, kész, megfelel. :D

 6. Streamingre miért is poszter? Soha nem lesz moziba kirakva… Még ha értem is hogy valami marketing kell azért. Mondjuk nekem alapjában véve sincs bajom ezzel a fentivel.

 7. Will Ferrell-nél nagyobb ripacsot nem tudnék most itt hirtelen felsorolni! Meglátom ezt a fickót és már a hányinger kerülget!

 8. human: jobb esetben. Többségében viszont egy kiragadott képkocka és rátapasztva a cím, aztán annyi.

 9. Nem értek egyet, szerintem ez a poszter tökéletes ehhez a filmhez. Rajta van a két főszereplő, meg a hangulat is lejön. Ennyi. Aki megnézi, annak ennyi is elég, aki utája az egyik főszereplőt annak szintén. Miután moziba úgy sem lessz, kb 5 másodpercig ha a nézők szeme elé kerül, arra tökéletes.

 10. pont olyan, mint amit az előzetes ígért a filmről..végig se tudtam nézni:D

  Amiben Ferrell felbukkan, már temetem is, míg vannak nevek, amik garanciák egy jó filmre, ő pont az ellentéte. Reynoldsot nem igazán értem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.