Kecsap: Your Name, A Quiet Place spinoff, Hercules, Dust Bunny, The Fall Guy, Ballerina, Absolute Dominion

Az élőszereplős Your Name új rendezőt kapott Carlos López Estrada (Raya and the Last Dragon) személyében. A Paramountnak készül majd, de Estrada előbb még egy Robin Hood filmen is dolgozik.

A Quiet Place spinoff főszereplője Lupita Nyong lesz.

A John Wick spin-off Ballerina késztése elvileg a héten kezdődik. Tudjátok, a harmadik részben mutatott bérgyilkos táncosok története lesz Ana De Armas főszereplésével.

Bryan Fuller családi horrorja lesz a Dust Bunny, amiben egy kislány rábeszéli a szomszédot, hogy segítsen megölni az ágya alatti gonosz nyulat, aki a gyerek szerint megette a családját. Mads Mikkelsen lesz a szomszéd.

Stephanie Hsu is jött a Goslingos kaszkadőrös The Fall Guy-ba.

Sydney Sweeney neve sok filmnél került elő, kíváncsi vagyok mennyi valósul meg belőle. Most épp a pszichológiai thriller Immaculate-nél látni, ami egy olasz kolostorba utazó nőről szól, aki az idilli vidéki világban levő sötét titkokkal szembesül.

Az Oscar Wild feleségéről, Constance Lloydről szóló An Ideal Wife főszereplője Emilia Clarke lesz. Sophie Hyde (Good Luck to You, Leo Grande) rendezi.

A hét WTF hírje: a már leforgatott Absolute Dominion mögül kitáncolt a Netflix és a Blumhouse is. Nyilván még van költség az utómunkával, de Lexi Alexander (Punisher: War Zone) új filmje, ami a közeljövőben játszódik a vallási háborúk után, és egy küzdősport bajnokságon dőlhet el benne, hogy melyik lesz a fővallás.

Videó? Jingle Bell Rock és Lindsay Lohan. Igen.

7 hozzászólás a “Kecsap: Your Name, A Quiet Place spinoff, Hercules, Dust Bunny, The Fall Guy, Ballerina, Absolute Dominion” bejegyzéshez

  1. Én mindkét spinoff-ra kíváncsi leszek. A maga műfajában nekem mindkettő nagyon tetszett. A Quiet place-t kicsit sci-fisre vehetnék. Ana De Armas pedig tuti tetszeni fog, mint bérgyilkos balerina!

  2. Bérgyilkos táncosok? Te jó ég, nekem ez egyáltalán nem maradt meg a filmből. De Ana De Armas-szal persze bármi jöhet.

  3. Tetszett mindkét Quiet Place és Lupita is remek választás. Ugyanakkor így hogy pótoltam a Stranger Things-et megállapítottam hogy Duffer tesóktól nem csak a Hiddenből nyúlt Krasinski.

    Mikkelsen vs the angry rabbit már most érdekes.

    A WTF hír esetén meg nem is értem egyáltalán hogy kaphatott zöld utat a forgatása.

  4. “hogy kaphatott zöld utat a forgatása.”

    A 80-as években tuti hamar falhattuk volna b-akcióként. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.