Az Iron Claw első képén Zac Efron teljesen kipattintva

The Iron Claw a pankrátor Von Erich családról szól, és az egyik főszereplője Efron, aki ismét görög istenes testtel készült.

A teljes lista a pankrátorok rajongóinak:

 • Zac Efron as Kevin Von Erich
 • Jeremy Allen White as Kerry Von Erich
 • Harris Dickinson as David Von Erich
 • Maura Tierney as Doris Von Erich
 • Holt McCallany as Fritz Von Erich

12 hozzászólás a “Az Iron Claw első képén Zac Efron teljesen kipattintva” bejegyzéshez

 1. Én még mindig nem értem a pankráció lényegét. Ki dönti el amúgy, hogy ki nyeri a meccset, ha kamu az egész?

 2. Vicces, mert Zack azt nyilatkozta a baywatch után hogy nem érezte jól magát kipattintva és soha többé nem szeretne olyan formát … ehhez képest ….

 3. Igen, 1 hónapja még tele volt vele a net, hogy soha többet testépítés, ez így elég önmaga szembehugyozása, főleg hogy a mostani forgatási fotókon lerí róla a sok szteroid…

 4. Igen a szteroidfogyasztás látszik pár képen, amiket néztem ( a Baywatch-nál nem volt ilyen a fizikuma) ….. testépítő körökben “hordó has” néven emlegetik, ami annyit jelent, hogy fel van puffadva a hasa annak ellenére, hogy szép szálkásra ki van mintázva a hasizom is. Ha a baywatchos fizikumához hasonlítjuk, akkor éles a különbség.

 5. Yo-Ker: én meg azt olvastam, hogy nem a szteroiddal függ össze a hordó has, hanem genetika (pl Hugh Jackmannek sosem volt) és persze az 5% testzsír ami a képen rajta van. Egyszerűen kidolgozva ilyen formájúak a hasizmai, amik teljesen látszanak, plusz ugye épp ugrik a karaktere nem pedig tipikus módon feszít. Ettől még a szeren van valszeg.

 6. @human: igen, de akkor a Baywatchban is ilyen has kellett volna legyen neki, mert komolyan le volt szálkásítva abban is. Viszont feltehetően ( ott nem Pankrátort alakított, akiken nagy izomtömeg van nem csak szálkásak)most muszáj volt növekedési hormont vagy inzulint használnia a nagy izomtömeg miatt és ezek külön-külön is ezt okozzák, együtt meg pláne. Itt nem volt elegendő egy közepes vastagságú szarrá szálkásított kar, kellett a méret is. A bodybuilder.hu-n van egy cikk erről, hogy ez általános jelenség. Jackmannél a fő cél a szálkás kicsit nagyobb méretű izomtömeg volt a lényeges, ezért neki kifejezetten hátrányos lett volna szteroidot használni. Persze igazad van a genetikai sokban játszik, de ha a két filmbeli alkatából indulok ki, akkor én hajlok arra,hogy valamit tolt erre a filmre.

 7. de ugyanazt mondjuk, van akinek ilyen a megnőtt izma, ez a genetika, gyúrt rá, szedte a szert, és ez lett belőle, de nem mindenkinek lesz ilyen tőle. csak arra utalok, hogy nem lehet mindkét irányba következtetni.

 8. @human: még annyit elfelejtettem, hogy Baywatchból képeket és ennek a filmnek több képét hasonlítottam össze és úgy tényleg éles a kontraszt. Nem mondom, hogy igazam van, de nekem gyanús.

 9. @ hááát nem tudom, lehet igazad van. Versenyszerű testépítőknél mindegyiknek ilyen Ronnie Coleman óta :D na mindegy ki tudja, igazából részletkérdés.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.