Shawn Levy is Star Wars filmet rendezhet

A Free Guy, Adam Project és Stranger Things után majd Deadpool 3-on dolgozó rendezővel tárgyal a Lucasfilm, hogy esetleg hozzon össze nekik valamit a Star Wars univerzumba. Történetről persze szó sincs.

Kíváncsi vagyok melyik “tervezett” projekt lesz az igazi befutó, hiszen elvileg Taika Waititi és Damon Lindelof is fejleszt nekik épp. Nyilván 2023-ban semmiféle Star Wars filmet nem fogunk nézni, akármit is mondott Kennedy korábban az előbbi linken.

human
írta
2022. 11. 08. 19:11
megjelenés
27
hozzászolás


27 hozzászólás a “Shawn Levy is Star Wars filmet rendezhet” bejegyzéshez

 1. Nagyon, nagyon furcsa nekem ez a merítés, amit mostanában a SW háztájáról hallani.
  Shawn Levy egy középszerű iparos filmrendező.
  Waiti-vel nagyon elszaladt a ló a Thor4 kapcsán, láthatóan sokaknak megakadt a torkán, amit művelt vele, szerintem egyáltalán nem állna jól a SW-nak az a debil humor, amit ő tol (viszont az HBO-s Our flags means death-t én rohadtul élveztem tőle, na meg persze a vámpíros filmjét/sorozatát).
  Damon Lindelof mondjuk számomra alapból szitoknév, de akárhogy is gondolkodom, ez a magával ragadó kalandozás nem passzol hozzá. Láttuk mennyire nem jött be a közönségnek amit a Tomorrowland-hez kitalált. Többnyire drámákban és feldobott misztikus lufikban utazik a fickó.
  Nem szoktam törpölni ilyesmin, elvégre nem értek hozzá és nem vagyok producer, de a fenti szóba került alkotók helyett inkább megnéznék egy szórakoztató, igazi kicsit régi vágású SW kalandot a Love and Monsters alkotóitól. Az utóbbi évek egyik legüdítőbb meglepetése volt számomra a film. A szereplők rendben voltak, a sztori is, a világ kellően kidolgozott és érdekes, a konfliktusok is, a jellemfejlődés is, az érzelmek is (az androidos rész remekül sikerült).

  Ti mit gondoltok? Melyik alkotógárda vagy rendező kezéből lennétek kíváncsiak új SW kalandokra?

 2. Atyaég! Az a Love and Monsters nagyon felejthető filmecske volt. Emlékszik még rá valaki? Nehogymár egy Waititi helyett ezen film alkotói kontárkodjanak valami förtelmeset ebben a messzi- messzi galaxisban.

 3. Klasszikust idézve:
  “And you gonna get a Star Wars movie…and You gonna get a Star Wars movie…and You gonna get…

 4. José, nyilván nem emlékszik rá SENKI, ezért írtam róla. Ilyen hülye kérdést hogy lehet feltenni? :D
  Már nem azért, de szerinted Waititi nem konktárkodta konrétan el a Thor4-et, ha már kontárkodást illetve förtelmes szavakat emlegetsz? :D
  Jelenleg a Thor4 csak azért nem felejthető, mert akkora blama.

 5. Bocsánat, kifelejtettem még valamit: minden igazán nagy blockbuster előtt kis filmecskéket csinálnak általában az alkotók. Nem, ez nem úgy meg, hogy egyből 150-200 milliós filmek készítésével bízzák meg őket. Szóval ez konkrétan mindig így történik, hogy először kisebb, de jó filmeket csinálnak, aztán kapnak nagyobb projekteket. Úgyhogy érthetetlen is azzal jönni, hogy “de hát az csak egy kis filmecske volt”. Először bizonyítanak az alkotók, aztán kapnak nagy megbízást, szinte mindig.

 6. Jon Watts egy Clown című horror filmet és egy Kevin Bacon-ös rendőrös filmet csinált (amit alig látott valaki), mielőtt megkapta a Tom Hollandos Pókember filmeket. Pedig azokra a filmekre inkább mondhatnánk, hogy szóra sem érdemesek.

 7. Nyugi, teljesen hidegen hagynak az efféle celluloidszemetek, és társaik. A Marvel filmeket totálisan gyűlölöm. Több művészi értéket találok egy amatőr pornóban, mint egy jon warts féle pókemberben.

 8. Rian Johnsonnak örülnék a legjobban, a Disney-s SW filmek közül az övé lett a legjobb.

 9. Shawn Levy Star Wars filmjének, szereplőgárdája:

  A főhős Jedi szerepében – Ryan Reynolds
  A gonosz szerepében – Ryan Reynolds
  4. buckalakó szerepében – Ryan Reynolds
  A fevadász szerepében – Ryan Reynolds
  Leil Organa unokahúga szerepében – Ryan Reynolds

  stb stb…

  De *kva izgalmas lesz… :(

 10. 1.

  Én továbbra is Lucastól vagy Filoni tól várnék filmet. Szerintem ezzel tudnának fordítani a filmes lejtmeneten. Ezzel visszaszereznék az elvesztett bizalmát nagyon sok rajongónak. A többieket meg szerintem nem érdekli, hogy ki rendezi a filmet.
  De amíg Waiti, vagy Rian nem jön ki ténylegesen filmmel, van remény a helyreállításra.

  Mielőtt elengedik az eredeti vonalat, még nagyon igazságot kéne tenni a Skywalker család történetével. Amíg ez nincs, engem valahogy nem tud érdekelni egyik történet se a 26. mellékszereplő unokaöccsének előzmény történetéről.
  Meg az összes időben hátrafelé mutató, így teljesen súlytalan történet se. Úgyis tudjuk ki a kiválasztott, tudjuk, hogy elbukik a birodalom, satöbbi.

  Annyi történet lehetne még a jövőben. Mara Jade és Luke gyereke pl.

 11. Egyelőre – az eddigi infók alapján – továbbra se derült ki, mit is akarnak kezdeni a SW filmekkel..:)
  A fenti 3 név teljesen random.
  De talán Levy lehet a legképzettebb rendező-producer közülük. Csak rendezőként nulla vizuális érzéke van. Iszonyat steril, hipóval kilúgozott TV filmes képekkel. De legalább tisztességes iparos. Talán vele lenne a legkockázatmentesebb.

  Waititi rendezőként elvérzik, konkrétan nem tud akciót rendezni. Nulla dinamika. Az arányokat elvből eltéveszti, mindig rátesz egy lapáttal a szarra. Vizuális érzéke szintén nagyon alacsony.
  Kizárólag a humorharoldja meg az egója van kimaxolva.
  A Thor jó példa, mennyire rizikós vele megcsináltatni egy SW filmet, mert az ő esetében fordulhat a legnagyobb eséllyel Last Jedi féle káoszba az egész.

  Lindelof meg… Na ő a kakukktojás. Ő konkrétan nem is rendezett filmet, tehát max producerként-íróként jöhet szóba. És akkor még hozzácsaphatnak valami profibb rendezőt, aki simán pár ponttal feljebb tornázhatja a végeredményt.
  Csak nála meg a sztori lesz kérdéses, de a 3 arc közül még talán ő hozhatja a legérdekesebb projektet.:)

 12. Abrams meg kókler Rian szétbaszták a sagat. A három nagy nem szerepelt együtt, egy jelentben, Carrie elment. Innen már tök mindegy mit csinálnak, szerintem engem örökre elveszítettek.

 13. Jaime Lannister says:

  “Rian Johnsonnak örülnék a legjobban, a Disney-s SW filmek közül az övé lett a legjobb.”

  :D

  Miért nem adják oda egy nagy, régi filmesnek? A teljes projektet úgy, hogy KK messze kerülje el az egészet! Történetet, karaktereket csinálja Lucas és Filoni, a rendezést meg egy igazán nagy húzó név. A tököm televan ezzel a középszernél is rosszabb új rendezőkkel, akik max dirigálni tudnak. Bár Spielberg se a régi, de nagyon megnéznék tőle egy jó SW kalandfilmet. De ott van Cameron, Peter Jackson, Nolan stb…

 14. FD:

  Nem arról van szó, hogy nem adnák oda értelmes rendezőnek.
  Értelmes rendező nem akar ezekkel dolgozni. Se Marvel, se SW esetében. És ezért adjunk is hálát szerintem!

 15. LnB:

  Szerintem, ha szabadkezet kapnának, akkor szívesen csinálnának SW filmet. Talán Spielberg nem, mert ő nem akar a barátja életművébe beleszólni (asszem emiatt utasította vissza valamelyik rész rendezését).
  A mostani SW filmek azért szarok, mert nincs elképzelés, koncepció, KK mindenbe beleszól, ráadásul csak a saját hülyeségét erölteti (vagy olyan rendezőt választ, aki ugyanazt a hülyeséget erőlteti amúgy is).
  Vagy érdektelen sztorikat, idősíkokat, karaktereket választanak, vagy pedig jól bevált, régi, jó karaketerek basznak el. Ezekre senki se kíváncsi. Főleg, ha mér rosszul is rendezik őket.

 16. LnB-nel értek egyet. Lehet, hogy szeretik a régi SW filmeket (nem tudom), de teljesen irreálisnak tartom, hogy Cameron, Jackson vagy Nolan szívesen csinálnának SW filmeket. Nem, esélytelen. Akkor sem, ha szabad kezet kapnának. Mindhárom rendező a saját útját járja. De ha választani kellene, akkor Spielbergtől néznék SW filmet.

  Egy trilógiát Rian Johnson-tól viszont nagyon is néznék. Persze csak úgy, hogy az elejétől a végéig a saját vízóját viszi végig. Adnám!

 17. adhatnának egy lehetőséget Jon Favreaunak. az új star wars contentek közül lényegében a Mandalorian tetszett egyedül úgy igazán. és hát az első vasember is elég király referencia szerintem

 18. Eddig sem érdekelt különösebben a szar-vas, ilyen bedobott nevekkel meg pláne nem is fog. Azt a ST S04E04 részt csak véletlenül hozta össze? Ha összetesz olyat mint az a 4 perces befejezés ami többet ért mint az egész Free Guy vagy Adam Project akkor talán van esély hogy nem barmolja el a Deadpool 3-at.

  @Mammut:
  Nap kommentje! :D

 19. Shawn Levy filmje legalább eléri majd a felső középszert. Ezzel már alapból a legjobb SW film rendezővé válna 2015 óta.

  Na jó, a Rogue one nem volt rossz.

 20. Szerencsére jövőre lesz minőségi Star Wars content a Jedi Survivor “személyében”.

  Ennyi projektből egy legalább már csak igényes lesz talán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.