Heti mozibemutatók: november 10.

Nyilván nem sok mindent lett volna érdemes november egyetlen blockbustere ellen betenni.

 • Der junge Häuptling Winnetou / Young Winnetou (A kis Winnetou) – 6 éveseknek szánt besorolással német családi kalandfilm, amit csak a GoBoda-ban lehet elkapni.
 • Black Panther: Wakanda Forever (Fekete Párduc 2.) – a hatalmasat kaszáló Black Panther folytatása a főszereplő sajnálatos halála után vajon mit hozhat.
 • My Fairy Troublemaker (Tündéri bajkeverő) – heti animációs.
human
írta
2022. 11. 10. 10:01
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: november 10.” bejegyzéshez

 1. Black Panther: Wakanda Forever nálam a Phase 4 legjobbja lett.
  Igaz nincs túl magasan a léc, de akkor is.
  Megéri megnézni eredeti nyelven szerintem.
  Spoileresebb kibeszélő vagy valami lesz remélem.

 2. @Matt89 ezt jó hallani

  nekem is nagy csalódás volt az Endgame utáni Marvel felhozatal. ezek a filmek nem nagyon vittek előre semmit, csak lógtak a levegőben.

  Antmant ettől még várom, főleg hogy Kangot jobban megismerjük

 3. Szerintem meg a Black panther 2 csalódás, amilyen jó volt az első előzetes,a film csak erős közepes lett.
  Ha csak a filmeket tekintjük nálam csak a shang chinél volt jobb, nekem még az örrökévalók is jobban tetszett, de majd a megfelelő poszt alatt jobban kifejtem.

 4. Szerintem meg a párduc 2 most a legrosszabb Marvel film evör… 0 főszereplővel, 0 történettel, egy “talán” szép de inkább giccses búcsuzással.. Annyi logikai baki van benne, amit eddig felépítettek Vakandáról azt lábbal tiporták a sárba..
  #KickShuriFromMarvel

 5. Chris Stuckmann spoiler mentes youtube review-je teljesen lefedi azt, ami miatt írtam, hogy miért volt nagyon jó és erős film.
  Akit érdekel, nézze meg.

  Szerintem aki csalódik, az vagy nem nézett egy darab teasert sem belőle, vagy jobban fekszik neki a Thor 4 stílusa.

  Spoiler nélkül annyit tudok kifejteni, hogy itt végre elhagyták a poénokat (amennyire lehet) és tényleg rámentek a drámára, amit a zene abszolút kiemelt és kiegészített minden téren.
  Egy full készről átírt/újraírt sztoritól meg nem tudom mi jobbat lehetne várni. A Doctor Strange 2-re vagy a Thor-ra így is köröket vert szerintem.

 6. A mai napi rossz hír: Az elszálló rezsiárak miatt november 17-től hétköznaponként a Cinema City mozijai a fővárosban 15 órakor nyitnak, míg vidéken 16 órától lehet majd mozizni. Hétvégenként, illetve majd a téli szünetben továbbra is megmarad lehetőségként a délelőtti/kora délutáni mozizás.

 7. kíváncsi vagyok ezzel mennyit spórolnak ténylegesen, mert ha kikapcsolják a fűtést az utolsó esti előadás közben/után, és 14kor bekapcsolják újra, akkor azzal a hőpótlással tippre közelebb vannak ahhoz az energiafogyasztáshoz, mintha ki sem kapcsolták volna. Oké, így leírva az áramon viszont tényleg spórolnak, ha nem ég minden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.