A Devotion végső előzetese: hős pilóták ha összefognak

Az elfeledett koreai háború pilótáiról szól, akik közül kettőt  Jonathan Majors és Glen Powell alakít, olyanokat akik mindent feláldoztak és legendás alakjai lettek a csatáknak. Igaz történet alapján.

Valahogy nem látszik a hype, vagy csak itt az oldalon nem kaptatok rá, pedig nem néz ki rossznak.

human
írta
2022. 11. 12. 02:57
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “A Devotion végső előzetese: hős pilóták ha összefognak” bejegyzéshez

  1. Egyébként tényleg jónak tűnik. Csak nehogy olyan legyen, mint a Midway volt, az is iszonyat jónak nézett ki elsőre, meg van benne pár f*sza jelenet, de az egész olyan meh lett és sok benne a pontatlanság.

  2. Ennyire gáz CGI-t rég láttam :) 20 másodpercnél pl az a hajó meg víz mi már? Sok sok éves BattleField3 repcsis fejezete simán üti, pedig az csak egy realtime számolt játék…

    Na meg ebben megint minden fehér segg hülye és a repülőgépes skillje kimerül az origami változatok hajtogatásánál, bezzeg az ügyes hazafi hős feketék…

  3. Glenn Powelltől szeretnék már látni valami mást. Vagy űrhajós, vagy vadászpilóta, de folyton csak repked. Néha-néha kiruccan mellékszerepekre, de úgy istenigazában még nem kapott igazán jó, ütős karaktert, amiben végre kibontakozhatna. Csak bohóckodik, meg ő az ügyeletes szépfiú, eh!

  4. Én már nem bízom semmiféle előzetesben sem! Annyiszor,de annyiszor kellett csalódnom a filmek minőségét tekintve és egyáltalán úgy egészében filmes téren az elmúlt 10-15 évben amióta tényleg már csak ipari gyártás van,hogy már inkább megvárom a megjelenés után az igazi véleményeket!
    Aztán eldöntöm,hogy megnézzem-e! Persze közben a megérzéseimre is hallgatok és,mint fentebb említette az egyik kolléga a Midway is milyen jó lehetett volna aztán nem lett! A szemem kifolyt attól a gagyi halmaztól amit vizuális effektusok címén hánytak elénk,ahogy a sztroit is sikerült összecsapni! Az a baj,hogy a mozi haldoklik és a minőség meg már a sz@r lett!

  5. Jónak tűnik, bár a repülőről indított rakétát a trailer vége felé nem értem…akkoriban már volt ilyen, nem hiszem! :(

  6. Na akkor én kérek elnézést…bár hozzáteszem, eddig még egy 2. világháborús filmben sem láttam, hogy rakétát lőttek volna ki…na de mindegy. Mé egyszer elnézést a tájékozatlanságomért! :)

  7. Ezt a sz@r CGI-t a War Thunder megeszi reggelire, a történetet úgy érzem már láttuk párszor.

  8. Sziasztok!
    A fintorgóknak javaslom elolvasni a film alapjául szolgáló Adam Makos könyvet. Akkor majd kiderül, hogy miért egy fekete pilóta a főszereplő, jobban mondva kettejük barátsága. De wikipédián is utána lehet olvasni Jesse Brown történetének :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.