James Gunn & Peter Safran 10 éves terven dolgozik a DC-nél

Nemrég tudhattuk meg, hogy kettejük kezébe helyeződött a DC filmek és sorozatok sorsa, és most elárulták, hogy rengeteg kreatívval közösen 8-10 éves terven dolgoznak. Avagy össze lesz rántva a DC univerzum egységesebb képpé.

The opportunity to make DC as great as it can be and as it should be — that is the reason why I’m doing this job because I know that Peter and I can do that. We spent the past couple days with a group of some of the best thinkers in the industry, the best writers in the industry starting to map out that eight- to 10-year plan of what it’s going to look like in theater, in TV, in animation, across the board for these characters.

James Gunn

Mikor is volt az Iron Man és Avengers premier? Na ennyi évnek kellett eltelni, hogy a recept alapjai meglegyenek, persze pont most találták meg, amikor a Joker és Batman már mutatta, hogy az egyéni, DC univerzumra tojó történetekben is rengeteg pénz van.

human
írta
2022. 11. 14. 21:47
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “James Gunn & Peter Safran 10 éves terven dolgozik a DC-nél” bejegyzéshez

  1. Díjazom az önbizalmukat. Más kérdés, hogy hol voltak eddig ezek a “best of…” emberek? :D

  2. 3.
    Mate
    Attol tartok, hogy a jelnlegi Gagyiwood i kreativokkal, meg azt a lecet is nehez lesz megugrani.
    Egyszerűen nem ertem, hogy miert olyan nehez egy eppkezlab forgatokonyvet osszetenni, ami nem nezi teljesen hulyenek a nézőt.
    És ez még az uj vonalas Dc nek se sikerult, lasd Black Adam, The Batman.
    Teljesen új felfogás kéne ahoz, jogy megugorjanak egy új szintet, az meg nem lesz. James Gunn is igazából csak egy Marveles arc. Ha az uj Suicide Squad szintet akarja hozni akkor én elengedtem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.