Az új Alien-film főszereplője?

Úgy tűnik a Scott Free producerkedéssel, avagy Ridley Scott áldásával életben van még az Alien filmes project, amit Fede Álvarez rendez majd, hiszen a Deadline szerint Cailee Spaenyvel tárgyalnak a főszerepéről.

Amit tudni lehet: jövőre forogna, és nem kapcsolódik szorosan a többi Alien filmhez.

20 hozzászólás a “Az új Alien-film főszereplője?” bejegyzéshez

  1. “Ridley Scott áldásával”
    Ha ez adott, akkor kerülni kell majd, mint a tüzet.

    Te jó ég..

  2. Előnytelenebb képet nem sikerült találni? :) Rá kellett keresnem hogy is nézhet ki valójában.

  3. A Prey valamelyik címkéje alatt már írtam, hiszen pont a premierkor dobták a csontot hogy kész az Alien sori forgatókönyve, 2023ban kezdik forgatni. Most ránéztem és nem találtam semmi új infót. A sorozat az első hírek szerint az android vonalra koncentrál szóval aki a lényt szeretne látni annak ezt az Alvarezes-t kell várnia. Nekem eddig minden rendezése tetszett, de igazából rendezhetné akár Villeneuve is, akkor se lenne elégedett mindenki. Már előre várom a szokásos komment csatákat. Amennyiben sikerül valami jó sztorival előrukkolni akkor én örülök hogy kapunk még Alien filmet.

  4. Az Evil Dead remake meglepően jó volt. Ha hanyagolják az androidos, teremtős, fuvolázós buziskodást és csinálnak egy back to basics túlélő horrort jó sok vérrel és savval akkor akár még jól is elsülhet a dolog!

  5. Ezt a csajt honnan szedték elő? A Pacific Rim 2 előtt, és óta én sehol semmiben nem láttam. A neve is csaknazért maradt meg. mert hasonlít egy volt kolléganőmre. Azt hittem, az a film el is tette őt a süllyesztőbe….
    Félreértés ne essék, örülök, hogy nem így van, a PR2 nem miatta volt okyan, amilyen, és szimpatikus volt benne.

  6. 13. Az általànos elgépelési hibáidból csináltak poènt. Olvasd újra a posztod utolsó sorát.

  7. Én bírtam Fede Álvarez eddigi filmjeit, teljesen élvezhető popcorn mozik. De azért egy (jó) Alien mozihoz az ő tehetsége kevés. Nem elég eredeti rendező, írásban meg aztán főleg nem csillogtatta meg a tehetségét.
    Nincsenek nagy reményeim.
    Ha mondjuk Alex Garland vagy Danny Boyle neve merült volna fel, tutira felcsillan a szemem. Így viszont hogy egyből középszerre lőtték be a projektet, inkább elszomorít, hogy az Alien prémium és kult helyett egyértelműen szimpla tartalommá degradálódott.

  8. @Endymion:
    Nem dimenzionálod te kicsit túl az Alien-t? Mert ok, az első két rész valóban rászolgált a prémium-kult státuszra a maga korában, de egyben ki is merítette a témát. Már a harmadik is csak rókabőr volt, és azóta sem tudnak mit kezdeni a xenomorph-okkal, mert egyszerűen nincs mit…Mindent megmutatott azbekső két film, amit látni és tudni érdemes róluk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.