Kecsap: RRR 2, Space Cadet, The Princess Diaries 3, Grand Theft Auto 3, Chronicles of Narnia, A Quiet Place: Day One, Thor 5, Red Shirt, Escape From New York, Going Electric, The Chronology of Water, Outcome, Streets of Rage, Fantastic Beasts

A Radio Silence trió (igen, a Scream 5 és Ready or Not-ért felelősök közös nevet kaptak egyesével felsorolás helyett) kezébe került az Escape From New York remake. Nyilván az évek során többször volt már szó a készülésről, szóval ez egyelőre nem sokat jelent, de ezek szerint újra felszínre került a téma, és már keresik az írót.

S.S. Rajamouli megerősítette, hogy készül az RRR folytatása.

Chris Hemsworth azt mondja, hogy ha lesz következő Thor film, az számára amolyan utolsó fejezetes lesz. Nyilván osztani kell az ilyet kettővel, hiszen ha nagyon jó a Thor 5, akkor valószínűleg meggyőzhető, hogy visszatérjen utána is.

A Warnert vezető David Zaslav megerősítette, hogy nagyon ráfekszenek a DC tartalmakra, de azért ne várjunk 4 különböző Batmant. Gondolom ezzel lefújta, hogy a Joker folytatás, a The Batman, és a Batfleck mind folytatódik valamilyen formában a bőregér részvételével.

A Netflix Greta Gerwiget szeretné megszerezni a Chronicles of Narnia filmjeinek rendezésére.

Úgy néz ki megtalálta férfi főszereplőjét A Quiet Place: Day One Joseph Quinn (a Stranger Things rockersráca) személyében. A női ugye Lupita Nyong’o lesz.

A Disney már fejleszti a Princess Diaries 3-t. Itthon Neveletlen hercegnő címen imádták sokan az Anne Hathaway főszereplésével készült filmeket, de még nincs megerősítve, hogy ő is visszatér benne.

A képen Emma Robers a  Space Cadet filmből, ami az Amazonra készül Liz W. Garcia (The Lifeguard) rendezésében. Egy floridai bulilányt alakít, aki a NASA űrprogramjának utolsó reménye, hiszen a nála elvileg jobbak nem annyira talpraesettek és bátrak, mint ő.

Kis hollywoodi múlt: a Grand Theft Auto 3 megjelenése után a Rockstar nyitottabbnak tűnt egy filmadaptációra, és elvileg egy producer olyat rántott össze, hogy Tony Scott rendezésében Eminem főszereplésével alkottak volna valamit. A Rockstar nem ment bele.

David Leitch (Bullet Train) egyik előkészítési fázisban levő projektje a Red Shirt, amibe úgy tűnik Channing Tatumot szereték meg főszereplőnek. A történetről nem tudni sokat, csak hogy kémfilm.

A jelenlegi állás szerint még nem fújták le a Bob Dylan életrajzi filmet, a Going Electric-et Timothée Chalamettel. Maga a színész mondta egy interjúban.

Henry Cavill kerülgette a saját Sherlock Holmes filmjére vonatkozó kérdéseket, a karakterének egyelőre az Enola-világban a helye.

Kristen Stewart rendezése lesz a The Chronology of Water, főszerepben Imogen Poots. Lidia Yuknavitch életéről szól.

Jonah Hill újra rendez, ezúttal Outcome a cím és Keanu Reeves a főszereplő. A történetről még nem tudni, mármint megírták, de nem árulják el.

Végül a Lionsgate készíti el a Streets of Rage játék adaptációját.

Nem meglepő módon a Fantastic Beasts 4 és 5 “in limbo”, avagy elakad a készítésük.

Részlet a Strange Worldből:

8 hozzászólás a “Kecsap: RRR 2, Space Cadet, The Princess Diaries 3, Grand Theft Auto 3, Chronicles of Narnia, A Quiet Place: Day One, Thor 5, Red Shirt, Escape From New York, Going Electric, The Chronology of Water, Outcome, Streets of Rage, Fantastic Beasts” bejegyzéshez

  1. Escape From New York hírhez akkor ugye ezt is Whannel kaszálta. Nagyon kíváncsi vagyok mit fog kisütni főleg hogy a napokban lehetett olvasni Wan és Blum terveiről.

  2. Hát azért Hemsworth most eléggé átértékelte az életét, úgyhogy sok Thor nem lesz szerintem.

    Another Dreamer: Red-del, szóban sem elharapva mondod.

  3. A lugtóbbi Thor film után azon se csodálkoznék, ha a pali komplett vissza akarna vonulni, csak a stúdió rákényszerítene még egy Thor filmet. Az egyik legjobb és legkönnyebb szuperhős, akivel filmet lehet készíteni, a képlet nem is lehetne egyszerűbb, ezt ilyen szinten elrontani művészet. Menő szupererő, menő kinézet, menő fegyver, adjatok neki egy ellenséget és püfölje villámokkal, mellé pár jó karakter, meg egy félig jó script és kész. Ennyi lenne egy jó Thor film, erre mit csinálnak? Egy kifacsart cringe-fesztivált, Playstation1-ből vett lebegő fej grafikával. Ekkora balf@szokat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.