Avatar a tévében és még két poszter

Nyilván ezerrel dübörög már a marketinggép, közeledik a decemberi premier. Van egy új jelenetes tvspot, egy merci reklám ami eddig kimaradt. Na meg ez a két poszter a videók előtt.

10 hozzászólás a “Avatar a tévében és még két poszter” bejegyzéshez

 1. Nekem valahogy sokkal kevésbe tűnik élettelinek az navik arca, mint az első filmben, tök mű az egész.
  Egyelőre 0 indíttatást érzek moziba menni rá.

 2. “Earth is our Pandora” = vegyél Mercedes-t… mekkora q-va nagy üzenet :D Azért aki ezt a kettőt így összekötötte annak jár a marketinges arany málna az én szememben…

 3. Szerintem akit nem érdekel James Cameron filmje-filmjei, mindegy az hogy most Avatar vagy True Lies,vagy bármi…. az soha nem volt igazi, vérbeli filmbuzi! Cameron azon kevés rendezők egyike aki még tud igazi nagybetűs Mozifilmet csinálni. Nem sokan vannak kb 5-6 rendező az aki mindegy milyen filmet csinál, vakon beülök rá.

 4. egy jo par eve olvasom mar a honlapot, kisebb-nagyobb szunetekkel nem tagadom, de ami itt cameron fanboykodas cimen megy, olyat nem tudom mikor lattam utoljara.

  nyilvan ott a masik oldal is, aki nem erti hogy lehetne ugyanakkora sikere ennek a filmnek, mint anno az elso resznek. ami ugye sok tekintetben merfoldko volt, de kell belole megegy?

 5. Tudom, ezzel a jóslattal kisebbségben leszek, meg beégetem magam :), de remélem Cameron meghallotta az első rész utáni visszajelzéseket, és összerakott egy kicsit mélyebb forgatókönyvet. Olyat, amit nem az elmúlt 100 év dzsungel-romantikus filmjeiből ollóztak össze, nem tucattermék, hanem igazi filmként is működik. Ha nem, az sem baj, jó ez vidámparki látványosságnak is, de ha lenne hozzá egy jó sztori és érdekes karakterek, akkor az összes Cameron-fanboykodás megérdemelt. :)

 6. Szerettem az első részt, biztosan megnézem a folytatást is. Bár kicsit aggaszt, hogy kb. annyira tűnik eredetinek, mint a The Force Awakens…

 7. igazat kell adnom, aki nem ül be erre, az nem igazi real purist filmbuzi, csak valami fiatal casual, aki azért persze hordja a divatos Cameron pólókat, de meg nem mondaná mikor jelent meg a Bolygó neve: Halál..

  én biztos meg nem nézem pl

 8. Már az első is egy cgi gagyihalmaz volt értelmi és érzelmi fejlődésben visszamaradt egyedeknek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.