Ez az Avatar 2?

Pár színész beszél arról, hogy mit látunk 2 hét múlva.

human
írta
2022. 12. 01. 17:27
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “Ez az Avatar 2?” bejegyzéshez

  1. Szerintem még ők se látták, és kb. csak halvány fogalmaik vannak. Hatodikán jöhetnek az első kritikák, addig már nem várok sok új infót.

  2. Hát azon a navi csecsemő (?) fején nagyon megakadtam 0:57-nél. Jó tudom, mese, meg fiktí faj, de azért elég meredeken, és irreálisan felnőtt tekintetű/arcszerkezetű volt ez a csecsemő… kíváncsi vagyok ez végleges anyag-e.

    Enyhén offtopik filozófiai okfejtés: szerintem sokaknak azért nem fog ütni már a film akkorát, dacára bármennyi technológiai meg grafikai újdonságnak, mert az első már megugrott egy bizonyos érzékelési szintet, amit itt lehet hogy elképesztő erőfeszítésekkel finomhangoltak, de ezt már sokan nem fogják észrevenni, vagy értékelni (de biztos lesz róla egy Corridor Crew epizód, ahol szétéltetik…). Olyan ez, mint a 320 kb-es mp3 meg a flac közötti különbség – csak bizonyos nagyon vájtfülű vagy igényű emberek értékelik a flac-ot, a többségnek simán jó a 320 kbps MP3 is… na attól tartok ez a film is bele fog esni ebbe a csapdába.

  3. 11 éve várok erre a részre, kicsit félek, hogy nem fogja megütni az elvárásokat.

    Az első részben is egyedül az nem tetszett, hogy túlságosan földi növényekkel (pálma, páfrány, bambusz) pakolták tele a dzsungelt. Ha már egy idegen bolygón vagyunk, akkor merhettek volna még jobban elrugaszkodni a földi formáktól.

  4. 3. Pont a növények fájnak? Ugyanúgy egy kétlábra emelkedett főemlős a bolygó legfejlettebb lénye, és az állatok osztályozása is hasonló a földiekhez, halak, tengeri és szárazföldi emlősök, a repülő jószágok is földi kihalt fajok másai. Ha tudományoskodó akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy a Pandora és a Föld bizonyítja, hogy az élet kívülről érkezett, csak közös eredet magyarázhat ilyen szintű hasonlóságot, mindkét bolygóra ugyanabból a külső forrásból érkezett az élet. A hasonlóság fokából az is nagyon valószínű, hogy a Pandora egy viszonylag közeli bolygó, és az élet megjelenése nagyjából egyidős lehet a földivel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.