Guardians of the Galaxy Vol. 3-előzetes

We Are Groot. A galaxisnak őrzők kellenek, szóval megelégelik a menekülést, és szembeszállnak valami űr húslénnyel. Nyilván a gyász feldolgozása lesz itt, Peter eléggé maga alatt van Gomorra elvesztése miatt, de muszáj tenniük valamit, hiszen egyikőjük veszélybe kerül.

A poszter alatt előzetes. Kicsit… fáradt? Mármint a karakterek mindenképp azok.

22 hozzászólás a “Guardians of the Galaxy Vol. 3-előzetes” bejegyzéshez

  1. Kicsit tényleg darkosabbnak tűnik mint az előzőek, remélem Adam nem csak cameo lesz, viszont ahogy az Ant-Man is, ez is túlpakoltnak, kuszának néz ki. Csóri Rocket backstoryjánál viszont páran tuti elmorzsolnak majd egy könnycseppet.

  2. Kíváncsi vagyok Gamorrával most milyen lesz a kapcsolata mert ugye ez a régebbi Gamora aki átjött Thanossal Endgame végén és Ő itt maradt és nem vágja Petert nem éltek át semmit úgymond.

  3. Ismét kumma jó zenék, kétbites de ütős poénok, Rocketnek annyi, sírni fogunk. Ennél több mi kéne?

  4. Nyílván az elején Drax labdázásán hangosan felröhögtem.:-) Kíváncsi vagyok, melyik karakternek lesz ez az utolsó kalandja, és remélem, hogy ennek a karácsonyi kalandnak nem lesz köze hozzá, mert az elég gyenguska lett sajna.

  5. Uuu nagyon szerettem az elsőt, emlékszem arra az első 10 percre a moziban mennyire menő volt. Ezt már csak itthon. Uncsi lett valahogy az egész, nem tudom mekkora szerepe van ebben a disney+ streamingnek, ahol pár héttel később a bemutató után ott van 4k-ban, kényelmesen, csámcsogó hülyegyerekek nélkül minden, de ez van. Ellaposodott teljesen ez az egész Marvel izé.

  6. Ez a jelmezes Groot már a HS-ben is bénán nézett ki, de azt hittem csak ott csinálták ilyen költséghatékonyra.

  7. Uncsi. Kliséhalmazok egymásra pakolva (sztori, kamerabeállás, stb.), cgi áradat. Laposnak tűnik nagyon, ha meg is nézem moziban, várok 1 hetet, hogy mit írnak róla és annak tükrében döntök.

  8. Végre egy Marvel film amit várok. Imádom ezt a csapatot szóval ez Mozi lesz.
    Remélem nem drámázzák túl.

  9. wittgen: Huhh, még szerencse, hogy nem spoilerezted el az egész filmet..

    Nagyon várom már, sajnálom, hogy előreláthatólag az utolsó Galaxis őrzői film lesz Gunn-tól.

  10. Én a Galaxis őrzőiben például tökre bírtam azt, hogy az első részben megismert echte genyó és szadista Nebulából kanyarítottak egy immár teljes értékű őrzők tagot. :)
    (tudom, vékonyka volt, de nekem az is tetszett, ahogy a Tony Starkkal töltött idő változtatott a csajon.)
    Nekem is van egy ilyen érzésem, hogy nem Mordály volt megmurdálni(!), hanem talán Nebula, Mantis vagy Drax.
    Halál-lottó? :D

  11. Azért remélem a Stallone vezette “régi” csapat tagjai (Charlie-27, Martinex, Mainframe) is visszatérnek, akik a stáblista után szerepeltek a 2. rész végén.

  12. Bocs,hogy ilyen apróságon akadok fenn,de mi ez a dagadt Groot??? Spóroltak a CGI-on vagy mi,hogy inkább beöltöztettek valakit?!

  13. Gunn ha jól tudom egy interjúban mondta hogy ez a Groot ugye nem ugyan az aki az első részben feláldozta magát. Minden ilyen kis hajtás egy másik..de majd kijavít valaki ha rosszul tudom. Ettől függetlenül nem kellett volna Vin Dieselesíteni… pláne h kamaszként az előzőekben ugyan olyan nyurga volt..ez most mellément szerintem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.