Napi Avatar betevő

Van egy ígykészült videó, amiben Winslet azt mondja, hogy Avatar*100 lesz a Way of the Water, Cameron meg azt, hogy mindent beleadtak, nem sima folytatás.

Van mellé egy “3D-ben nézzed baszki” tv-spot is.

human
írta
2022. 12. 06. 19:25
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Napi Avatar betevő” bejegyzéshez

 1. “jönnek utána az első kritikák.”

  meg az első spoilerek! :O *mammut a gyapja mögé bújik*

 2. En jovo hetig beteszem magam airplane modba minden okos eszkozon. Uj JC film nem minden heten jon ki, nem szabad elspoilolnam magamnak.

 3. Van már kint egy jó pár kritika a filmről, szinte mindenki csak áradozik róla. Nagyon dicsérik a 3D-t a filmben, meg sokan irták hogy az akció részek fenomenálisak, főleg az utolsó 1 óra.

 4. Azért ezek még nem minősülnek kritikának. A szokásos hype ez még csupán, ilyenkor mindig éltetik a filmeket, DE legyen ilyen a film valóban! Jövőhéten meglátjuk.

 5. A látványt az első rész is szállította de amúgy egy cringe fesztivál volt sajnos. Remélem most visszafesznek ebből.

 6. A kritikák vegyesek, látvány és akció mind szerint fenomenális, de a sztori hasonló lesz az elsőhöz, valószínűleg egy egyszerű toposz, így azok akik az elsőben is az eredetiséget hiányolták, itt is lesz mibe belekössenek.

 7. @totoro
  Egyszeru de nagyszeru remeljuk. Az elso resz is eredeti volt, igen voltak benne pocahontas meg farkasokkal tancolo motivumok de azok a filmek is meritettek mashonnan.

  Es ennyi erovel Tom Cruise Utolso Samurai filmje is csak a pocahontas csak epp japanban.
  Illetve a Fern Gully is ugyanaz mint a Dances with Wolves.

  Az Avatar ezeknek a filmeknek a plotjat erosen megfuszerezi ugy hogy sosem ertettem, miert kritizaljak a filmet azert, mert olyan storyt mesel el, ami univerzalis igazsagokat kozol.

  Hatalmas hype az avatar 2, JC mondta, hogy nem erdemes talalgatni, hogy mi tortenik. Visszamegyunk Pandorara es ez a lenyeg.

 8. Petruban: Engem nem kell meggyőznöd, nekem az első is nagy kedvenc, csak már látom az “igényeseket” akik C. Nolan-i agybaszó csavarokat kérnek majd számon rajta, meg hard sf-t keresnek a fantasyban.

 9. en azon rohogok hogy anno az elso resz utan itt rgy hatalmas csata lett a hozzaszolasokba (az oldal motorja meg le is zarta a hozzaszolasokat egy idore mert annyi jott es azt hitte spam), akkor divat volt a filmet utalni mert hogy bena a tortenet.
  most pedig divat a filmet imadni pedig ki se jott

 10. Kalap: most figyelmen kívül hagyod az utóbbi 11 év változásait? Ennyi még filmkészítésileg is szar blockbuster, mint az Godzilla vs Kong vagy a Jurassic Dominion és a képregényuralom mellett más közegbe érkezik az Avatar 2 szerintem.

 11. Kalap: Én már 40 éve Cameron fan vagyok, a Terminátor 1 volt az ami megvett, és azóta minden filmjét láttam moziban (még azokat is amikhez csak köze volt ), így a divat szót nem veszem magamra :)

 12. Emlekszem, Titanicot lattam a Kossuth moziban. Nem premier volt, mar ment egy ideje. A film vegen hatalmas taps volt. Ha Cameronnak, mint filmkeszitonek nem jar tisztelet, akkor nem tudom kinek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.