Barbie-előzetes: WTF!

A babaodüsszeia. Jön a hatalmas Margot Robbie és pislant a Barbie babákon alapuló Greta Gerwig filmben. WTF. WTF?!

Sajnos nem adták az Avatar előtt, pedig ezt jó lett volna nagyvásznon látni.

human
írta
2022. 12. 16. 22:06
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “Barbie-előzetes: WTF!” bejegyzéshez

  1. Zseniálisnak zseniális, csak nem feltétlen hiszem, hogy ugyan az a célközönsége, mint a 2001-nek, ergo rohadtul nem fogjàk érteni, hogy mégis mi ez az előzetes, mert aki erre kíváncsi valószínű nem nagy Kubrick rajongó.
    Nyilván lesz normàlis előzetes is, ez meg csak “fun”, de nem hiszem, hogy ettől sok Gen-Z-nek megjött a kedve megnézni a filmet. Ami meg az előzetes lényege lenne.

  2. Kiváló teaser. Aki meg nem érti az utalásokat ebben a kedvcsinálóban attól még élvezheti a filmet, meghozhatja a kedvét… mert, ha nem is tudod, hogy miből merít, attól még tehet rád pozitív benyomást ez az ajánló. Aki meg tudja miből van, az kizárt, hogy ne legyen rá szintén hatással, csak jobban.

  3. Iskola példája a remek marketingnek, hogy is ébresszünk kíváncsiságot a szülői rétegben. Szerintem a gyerekeknek nem sokat fog mondani a Kubrick név vagy az Űrodüsszeia vagy mint is jelképezz ez a jelenet de az igen, hogy érdekes.
    De mindent összevéve nagyon üdítő, hogy egy olyan filmhez készítettek egy ilyen meglepő kedv csinálót amihez legutoljára várná az ember.

  4. Mar anno mikor eloszor olvastam rola hogy keszul, akkor reméltem hogy valami frappans módon nem fogja magat komolyan venni es varos volt szamomra. Nyilvan nem ez lesz a fő vonulata, csak egy belső filmes gag a trailerben. De remelem valami hasonlo lesz a humora az egesz filmnek. Tovabbra is nagyon varos!

  5. Miért hiszik itt páran azt, hogy a film a fiatalabb korosztálynak készül?
    Egyértelmű, hogy nem nekik lesz való.

  6. Ment itt is a tippelgetés hogy mi lesz a koncepció, de az, hogy nem másfél órás Barbie Girl videóklipet kapunk a Disney+ -ra, az készítők és a színészek bejelentésekor egyértelmű volt. Én nem is nézek több előzetest, találkozunk a moziban. :)

    (Igen, a moziban felcsapom a fejhallgatót és becsukom a szemem, ha olyan film előzetese megy amiről tudom hogy biztosan megnézem.)

  7. Behalok. Erre bevallom nem voltam felkészülve most. Óriási ötlet, végre megvillant egy csipetnyi szürkeállomány odaát. Ettől még ugyan úgy nem érdekel ez az egész, de ez a kedvcsináló nagyon rendben van.

  8. Ezt a Kubrick poént idén már ellőtték egy remek filmben. Legalább eltelt volna pár év. De nem. Így jogosan írhatom hogy vótmá’. Egyébként pont öt másodpercre volt bevágva az az igazi állatság amit várnék az egésztől. Nekem kell egy teljes előzetes majd hogy eldönthessem megnézzem-e egyáltalán.

  9. Az a baj, hogy engem megvettek ezzel 2001: Űrodüsszeia utalással. Ötletes, jó kedvcsináló.

  10. Egyáltalán nem szeretem a 2001: Űrodüsszeiát, szóval engem ezzel nem lehet megvenni, de amikor összeállt a szereplőgárda, meg kiderült a rendező, tudni lehetett, hogy ebből nem valami bugyuta gyerekfilm lesz. Aki azt vár, nem is tudom, mit gondol.

  11. érdekes cucc:D alapvetően szerintem ez olyan lehet, mint anno a shrek volt. Külső látszatra kölköknek készült, de a dumákkal, finoman elrejtett poénokkal abszolúte felnőtteknek kedveskedtek:D

    Elmeroggyant, de tetszik:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.