Megvágták a The Flash filmet + valami Black Adam

Mármint Henry Cavill & Gal Gadot cameoja ki lett dobva a fenébe. Gondolom nem meglepő a Wonder Woman 3 és a következő Superman film lefújása után, hogy a jövő nyáron érkező The Flashben sem tűnnek fel végül, hiába vannak leforgatva a jeleneteik.

A másik hír az volt elvileg, hogy a Rock kikövette a Warner és a Black Adam accountokat instagrammon, de erre azt mondta, hogy sosem követte ezeket, szóval ezt nem kell felfújni, bár szerintem nem lesz Black Adam folytatás azért.

human
írta
2022. 12. 17. 03:06
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Megvágták a The Flash filmet + valami Black Adam” bejegyzéshez

  1. Vajon még mindig ezzel a filmel tervezik újraindítani a DCU-t? Fogalmam sincs mi sül ki ebből, de jó lett volna őket még utoljára látni, legalább cameo formájában.

  2. Egyetértek. Gondolom, aztán azért felrakják majd a bd-re őket extraként, de az úgy nem ugyanaz.

  3. Nem értem cameo szintjén miért nem lehetett őket bennehagyni.. Gondolom masszívabb szerepük amúgy sem lett volna.

  4. Én tökre örülnék, ha egy átalakult Barry ülne a Flashpoint stáblistás jelenete után a barlangban egy megváltozott arcú Batmannel (lásd képregény), és mondjuk egy videóhíváson keresztül a batcomputeren bejelentkezne néhány újrakasztingolt hős (kevés az a fél év a premierig sajnos ide) és az egész mondjuk azzal zárulna, hogy Supermanen kívül mindenki egy miniatürizált, üvegbura alatti világban van.

  5. Szerintem a jelenlegi felállásban bőven lett volna felépített puskapor ahhoz, hogy normális rebootot csináljanak egy Flash-jellegű filmmel, ha már ez életük vágya (a hozzáértők jobban tudják, Flashpoint paradox?, a karakter jellege miatt ide illik a legjobban). A mostani casting többsége jól eltalált, a mögöttük lévő mozik és karakterek pedig súlyt adtak volna az egésznek, és egy indítást is a rebootnak.

    Azért van egy Cavill-Supermen, egy valamilyen Batman (jó lett volna Affleck, de végső soron szvsz Pattison se lehet gáz), egy Wonder Gadot, és egy cool Aquamomoa, én abszolút tökönszúrásnak tartom kidobni mindet azért, hogy X+1-edik alkalommal újra elkezdjenek építeni valamit, ami talán már az első, de legjobb esetben is a harmadik film után – pont a fenti bontásokra való hajlandóság miatt és a folyamatos univerzum-építési kudarc által kreált önbeteljesítő jóslat következtében – tutira vehető, hogy menni fog a kukába.

    Tervezgetnek nonstop, évek óta, majd pont most fognak kinyomni valamit, igaz? Cavillnek már a Man of Steel trilógia lezárása után kéne kifelé néznie a franchiseból, Affleknek 2-3 Batman film után szintén, már túl kéne lenni a Justice Leage 2-n, a második nagy csoportfilmen (fázis, ha úgy tetszik). Kifelé kacsintgatni a világűr felé, jöhetne az az ürge az első JL filmből (Darkseid?) stb. Ehhez képest semmi, zéró, nulla.

  6. Ezt a teljes nullázást továbbra is tökös húzásnak tartom még úgy is, hogy ha túl későn és túl kevés :D

  7. Human ez a kép választás nagyon jó!

    Nameless warrior szépen összefoglaltad amit én is gondolok.

  8. Amúgy remélem a bluray-re felkerül majd az eredeti verzió, amit most szétnyirbálnak. Vagy legalább külön az extrák közé!

  9. Ha már leforgatták, minek kivágni őket? Nekik is látniuk kell, hogy sokakat felhergeltek a legutóbbi hírekkel. Ezzel csak tovább tetézik. Nem hiszem, hogy csak mert benne lettek volna a filmben, utána mindenki reménykedett volna, ellenben várhatták volna, mint “utolsó” filmet. Mondhatják, hogy mindent a 0-ról, de ez egy felesleges tökönrúgás volt. Meg hát, elvileg ezeket a színészeket is kifizették, ráadásul több embert is vonzhatnának a mozikba, ha terjedne 1-2 pletyka szájról-szájra, hogy milyen király volt ez meg az a jelenetük… Értelmetlen lépés volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.