A DC dráma folytatódik

Egyrészt James Gunn reagált az újracastingoló pletykákra, miszerint mindenkit lecserélnek.

Persze a kiskapu ebben a kijelentésben, hogy mivel más időszakát mesélik el például Supermannek, így ott más színész alakítja. Konkrétan Gunn mondta, hogy mással képzeli el a filmet, amit ír éppen az Acélember köré. Ki is van kerülve a téma.

Főleg ha hozzávesszük, hogy a Rock azt mondta, hogy Black Adam nem része az új DC korszakban az első filmeknek. Ehhez hozzá kell tenni, hogy a szikla már vagy 60 lesz, mire lemegy a most íródó pár film, szóval feltehetően semmiféle Black Adam nem lesz már vele, viszont így nem olyan fájó a rajongóknak, nem végleges a távozása, legalábbis nem annak hangzik.

human
írta
2022. 12. 21. 03:21
megjelenés
24
hozzászolás


24 hozzászólás a “A DC dráma folytatódik” bejegyzéshez

 1. Egy klasszikus vicc jut az eszembe aminek csak a végét irom le..DC-re átköltve…DC DC…a qrva anyádat…:))))

 2. Csak a SS lesz lecserélve? Nem pont fordítva?
  Mármint mindenki más? Ha lesz is új SS, akkor megint teljesen új arcokból? Azt nem hinném. Peacamaker is megy tovább! Mondjuk sokan nem élték túl.

 3. Az a Rock PR uzenet… Igazi gerinctelen szoveg, tobbre ment volnha, ha inkabb meg se szolal. Gyorsan lefekudt a DC-nek(es a marvelnek.

 4. Hát igen, a lehető legindirktebbül ír, aztán leírja, hogy nem kertel, de legalább azt is, hogy vastag a képén a bőr XD
  Amúgy engem nem zavar, szeretne még munkát kapni, hátha felszállhat még a menetrend szerinti dzsungeles kalandra a Disneynél. (Amiket amúgy én élvezek, szóval jöhet)

 5. Gondolom a Suicide Squad az csak egy poén akart lenni, mivel nyilván meghalnak egyfolytában, így persze, hogy új arcok jönnek oda is.

 6. Nem véletlen hívják őket Öngyilkos Osztagnak. Ha jól tudom a Peacemaker sori 2. évadát pedig nem kezdték még el forgatni szóval simán kaszálhatja azt is. Az érdekes abban, hogy az egyik főszereplő a felesége benne.

  Amúgy milyen üzenetet írt volna Rock de most komolyan? Hollywood sosem a valóságról szólt. Most írjon egy dühöngő üzenetet, hogy milyen mérges és utál mindenkit, ami valószínűleg nem is igaz? Így működik az üzlet. Ha elkezd pampogni senki sem fog vele dolgozni. Furcsa számomra hogy egyesek még mindig azt hiszik hogy a celebek a hivatalosnak vehető posztjaik valódiak. Ezek is az ütlet részei. Ne keverjük őket a családi fotókkal.

 7. Amilyen erős lett minőségileg a Black Adam, a körülötte lévő mostani adok-kapok sokkal viccesebb.

 8. Szerintem tök gáz, hogy minden napra jut már lassan egy ilyen Warner/Dc okoskodás. Gunn-éknak szerintem nem kellett volna még elárulni semmit addig, ímg be nem mutatják a Shazam-ot, Flash-t és az Aquaman-t. De így, hogy gyakorlatilag minden és mindenki kuka, akik eddig egy filmes univerzumban voltak, most így mennyien lesznek kíváncsiak ezekre a filmekre. Még a Kék Bogarat lehetne egyedül beilleszteni az új időszakba, mert ott még nem tudunk semmit, illetve át lehet írni a forgatókönyvet, vagy pótforgatni pár jelenetet, ha még a régi rendszerbe illeszkedett volna. Én a helyükben annyit árultam volna el, hogy jövőre majd előállunk a nagy tervünkkel, addig építgetjük az új irányt és kész. Most meg minden nap van egy cicaharc. Ebből vagy pofára esés lesz, vagy ha tényleg jól csinálják, akkor persze nekik lesz igazuk, de azzal hogy kukázták a színészeket és a folytatásokat, így sok rajongót elvesztettek.
  Egyébként ha majd ott is sorra kerül a multiverzum, vagy egy krízis film, akkor szerintem majd visszahozzák a régi színészeket egy film vagy kisebb szerepek kedvéért. Cavill mekkora lenne egy másik világ öregebb Superman-eként. Pl. Kingdom Come. Affleck is jó lenne oda egy öreg, kb. tolószékes Batman-nek stb. Na mindegy ezek már csak az én ötleteim. Ettől még félek, hogy megint összehoznak egy 10 éves baromságot.

 9. Ayrons: Ettől függetlenül mondhatták volna, hogy képlékeny a dolog, majd jelentkeznek, ha van miről beszélni. Ehelyett folyamatosan beleállnak minden pletykába.

 10. Egyértelmű hogy Shazam is megy a szemétbe, csak ameddig nem mutatták be, nem akarják ezzel a hírrel lehúzni a nézőket. Hátha hoz kis pénzt még.

 11. Nem lennék Gunn helyében.
  Szar lehet úgy filmet csinálni, hogy minden döntésed után magyarázkodnod kell.
  Mint a Star Warsnál. Mindig lesz egy csoport akinek nem tetszik egy döntés és ennek hangot is ad, ahol tud.
  Én azt mondom kukázza az egészet, ha úgy látja jónak és lássuk, hogy ő mit tud kezdeni ezzel az alapanyaggal. Értem, hogy minden geek szerelmes Henry Cavillbe, de el kell engedni, ha az ó univerzumába nem passzol ez a Superman.

 12. Ha jó lesz a recast elmúlik a ez a dühös hangulat, csak félek, hogy nem találnak jó karaktert rá. Nekem nem jut eszembe most fiatal, jó fizikumú karizmatikus színész, aki még játszani is tud. Ha kapunk még egy Patiszont, akkor szomorú leszek.

 13. @LowSkillNinja: Nekem tetszettek ezek a színészek, de tény, hogy elég hamar szétcseszte a studió az univerzumépítést a kapkodással és a határozatlan irányváltásokkal. Már az első hírnél leírtam, hogy Gunnéknak hagyni kéne kifutni a már készülő filmeket, meg hagyni magában a Battinson filmeket, és bevállalni, hogy csak utána állnak neki tiszta lappal. Ebből a kukázunk bizonyos dolgokat, mást meg nem biztos, csak káosz lesz, de gondolom a Warner nem enged “kreatív szünetet”, nem hagyná parlagon a jogokat.

 14. @lordboxi: David Corenswet jó lenne fiatal Supinak, még kicsit hajaz is Cavillre, max rá kéne gyúrnia a szerepre.

 15. Hádész:

  Na, pont egy ilyen választástól félek. Ő nagyon messze áll egy Superman alkattól. Ugyan az lenne vele a bajom mint Patiszonnal. Ebben a műfajban nem elég jó színésznek lenni, hogy hiteles legyél. Amúgy őt egy Tim Drake nek tudnám simán elképzelni, az nagyon passzolna

 16. LowSkillNinja: nem a régi castot nehéz elengedni, mert azokat már rég elengedte mindenki, hanem azt nehéz “lenyelni”, hogy nagy csinnadrattával bejelentik Cavill visszatérését, majd az aktuális filmben kap egy cameot, erre rá pár hétre jön a hivatalos bocsi, mégsincs rád szükség paraszt üzenet.
  Utána meg jönnek az olyan vergődős infók, minthogy a kavics mindenki kijátszott a háta mögött és úgy került Cavill a filmbe is, ja persze, ez már csak így működik.

 17. @Kastély Ferenc: Ahogy mondod, bárhogy nézzük, ez a Warner inkompetenciája. Vagy azért, mert döntésképtelenek, vagy azért, mert az előző mellé még a felelősséget sem vállalják.

 18. lordboxi: David Corenswet szerintem is jó lenne, nem értem miért félsz tőle. Cavill sem volt Superman alkat mikor castingolták. A srác 190 centi, csak kicsit kigyúrja magát is simán kijön egy fiatalabb Cavillnek. Keress rá hogy hogy nézett ki Cavill a Man of Steel előtt. Nem volt vézna de konkrétan fele akkora volt mint most. Egyébként meg szerintem pontosan elég annyi hogy ha valaki jó színész akkor hiteles is lesz. Pattinson tökéletes példa erre. Ki volt gyúrva de nem Affleck módra mégis jó kezdeti Batman volt Batmannél amúgy is az ész a lényeg nem a hatalmas izmok hiszen a ruhája védi őt a legtöbb esetben.

  Kastély Ferenc: Igen, de ezért nem Gunnék a felelősek hanem a Warner és a The Rock is kicsit hiszen Cavillel adta el a filmet, a Warner meg rátett egy lapáttal azzal, hogy kiküldték Cavillt is reklámozni, hogy visszatér. Az, hogy mi halandók ezeket a dolgokat 1-2 hónap lefolyása alatt láttuk megtörténni, a háttérben nem így történt. Gunnékat se pár hónapja nevezték ki. Csak most kezdett el tisztázódni hogy milyen tervet is akarnak. A Warner, főleg ugye David Zaslav addig is lóvét akar keresni hiszen valószínű hogy eladja a Warnert majd ő is, ehhez pedig minden eszközt be kell vetni. Még Cavillt is. A színészek sajnos nem csak a rendező számára bábok akiket a filmben irányít hanem a stúdió számára is. És hát ugye manapság már trendi lett nagyon hogy önreklámot is csinálnak hiszen ha nagy hangot tudnak generálni akkor komolyabb szerződést ki tudnak csikarni.

 19. “Gunnéknak hagyni kéne kifutni a már készülő filmeket, meg hagyni magában a Battinson filmeket, és bevállalni, hogy csak utána állnak neki tiszta lappal”
  Miért, nem pont ezt csinálják? :D
  A már elkészült filmeket moziba küldik, a többit nem fejlesztik tovább. A Pattison-os Batmanhez nem nyúlnak – legalább is az eddig nyilatkozatok alapján.
  Amiket eddig lelőttek, azok még kész forgatókönyvvel sem rendelkeztek.
  Szóval pontosan azt csinálják, amit írsz. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.