Mangold is tagad

Mivel az Indy 5 kapcsán nagy a zúgolódás, így olyan pletyka is életre kelt, hogy új véget forgatnak a Indiana Jones and the Dial of Destiny-nek. Erre Mangold: a film 99%-ban kész van, semmiféle ilyen utóforgatásról nincs szó.

Amúgy érdekes átolvasni a threadet, pár embernek válaszolt. Például előkerült Ford lovaglása a konfettiesőben, hogy az még nincs kész, és hasonlók.

human
írta
2022. 12. 21. 16:14
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Mangold is tagad” bejegyzéshez

  1. John Williams meg a saját szájával mondta múlt héten, hogy még forgatnak jövőre egy új véget a filmhez, és ahhoz kell majd új zene.

    Itt azért most már erősen bűzlik valami.

  2. Star Wars szintű csalódásra számítok. Szerencsére annyira nem érdekel a film a 4 is bűnrossz volt de itt nagyon nagy sikálások és hárítások vannak. Biztos vagyok benne, hogy szar lesz.

  3. Minden olyan hírnél, ahol troll meg toxic fan narratíva van, automatikusan az ellenkezőjét feltételezem igaznak.

    Pár éve még rosszul esett volna, hogy esetleg elrontanak valamit amit szererek, manapság már nem áll meg ettől a világ, sőt, sokszor a PR szenvedések szórakoztatóbbak, mint a filmek.

  4. Ha 99% van kész, akkor az 1% az utóforgatás, igaz ez az 1% a film idejének 30%-át jelenti, de na, unortodox matek.

  5. John Williams egy bécsi koncertjén avatta be a közönséget, hogy lesznek további felvételek az indy 5 höz amivel kapcsolatban neki is lesz még munkája. Úgy látszik a stúdió visszavonúlót fújt miután kiszivárgott a woke cselekmény. Ide a rozsdás bökőt, hogy Fleabag a film teljes hossza alatt az öreg Indyt fogja szapulni, mennyire toxic és, hogy ő mennyivel jobban és máshogy csinálna mindent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.