12 hozzászólás a “Leslie Grace felfedett egy Batgirl kinézetet” bejegyzéshez

  1. Nehogy azt hidd, hogy a többi élőben offscreen jobban néz ki, mindegyikbe durván belenyúlnak CGI-vel, hogy egy rohadt ránc ne legyen semmin és tökéletesen álljon és a fényekkel trükközés is sokat segít.

  2. Ha jól emlékszem Battinson és Batfleck kinézetét is szidták rendesen a BTS képek alapján, a filmben lévő verziókkal már sokkal kevesebb embernek voltak problémái…

  3. A rendesen beállított/megvilágított promóciós képen semmivel se volt kevésbé nevetséges a másik jelmeze se, de ez a lila-sárga műanyag még azon is túltenne. El kéne engedni ezt a Batgirl dolgot, mert úgy tűnik elég megfilmesíthetetlen, ha minimálisan is komoly hangvételre törekszenek.

  4. Igazából a színén és a maszkon kívül nemmlenne v vele nagy gond. A maszk gáz. A Batman-eknél is simán felismerhető lenne bármelyik, de itt még az orrát sem takarja, meg kilóg a vörös haja is hátul…persze a DC univerzumban mindenki arcfelismerés-zavarban szenved mert Kent-et sem ismerik fel, szóval itt ez nem annyira szempont.

  5. de hát ezt már írtam korábban szerintem, hogy nem jön, csak úgy tudják leírni veszteségnek ha semmit nem kezdenek vele, hanem eltemetik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.