Evil Dead Rise-előzetes és poszter

Megérkezett a teljes előzetese az Evil Dead reboothoz. Az erdőből a városba költözik a sztori, ahol egy testvérpár újra találkozik, de a békés perceket, napokat megszakítja pár embereket megszálló démon, akikkel fel kell venniük a harcot.

A poszter alatt videó.

8 hozzászólás a “Evil Dead Rise-előzetes és poszter” bejegyzéshez

  1. Na, a főhősnő be is mutatkozhat majd a démonnak úgy, ahog. Ash tette a 3. rész végén: “A nevem Ash. Háztartási részleg…”

  2. Én bizakodó vagyok, ez az a széria ahol eddig minden rész príma volt. A 2013.as remake megmutatta, hogy Campbell papa nélkül is megy ez!

  3. Igen, és a sorozat is extra menő volt. Kár, hogy 3 évad után elkaszálták. Még egy 4.szezonra való municíó simán lett volna benne.

  4. Lehet, hogy jó lesz, de egyetlen képkockája nem volt ennek a trailernek, amikor nem éreztem azt, hogy ezt már láttam valahol. REC-től kezdve, Sötétség háza, Utolsó ördögűzés, korábbi Evil Dead, minden volt itt, csak eredetiség nem. :/

  5. Tobb Evil Dead kontent? Nekem johet, biza!

    Nem tunik rosz conceptnek, hogy anyut megszallja egy deadite o pedig tehetetlenul nezi belulrol, ahogy terrorizalja a csaladot. Kicsit dramaibbnak tunik, mint az eredetik, de remelem nem sporolnak majd a humorral sem. Hiszen attol olyan jok az eredeti filmek is.

    Varos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.