Az Ant-Man and The Wasp: Quantumania végső előzetese

Természetesen valami meccs mellé időzítették, hogy itthon teljesen embertelen időben jöjjön ki az új előzetes, de itt van.

Igen, többet mutogatják Kangot, aki azt ígéri Scottnak, hogy vissza tudja adni neki az elvesztett idejét. De persze nem olyan egyszerű ez az üzlet. Februárban nézzük!

Van mellé egy Heinekken reklám is, nyilván mert árukapcsolás. A poszter alatt ott van mindkettő.

35 hozzászólás a “Az Ant-Man and The Wasp: Quantumania végső előzetese” bejegyzéshez

 1. Már vártuk az első szarozós kommentet, ha nem érdekel minek jössz ide kommentelni?
  Igen, vannak emberek akik várják, és szeretik őket, lehet nem a filmkészítés csúcsai a Marvel filmek, de akkor is szórakozatóak ès jó nézni őket, és átlagosan 1-2 kivételt leszámítva jól sikerülnek.
  Az első két hangya film is fun volt, én ezt is várom.

 2. Úgy tűnik ismét a hős balfaszkodása, rossz döntése okozza a galibát. Kicsit unalmas már ez. Tékából majd lehet kiveszem.

 3. Yeah, MUDOK. Azt hittem Kang lesz a következő Thanos, ha már most Hangyával így nagy küzdelem lesz, akkor nem lesz már olyan félelmetes később ha Avengersekkel küzd.

 4. sheck kicsit vicces a tobbes szam mikozbrn 5 hozzaszolasbol csak te beszelsz rola. en nem akarlak lebeszelni, biztos jo szorakozas lesz a folyamatos masodpercenketi viccelodes es a jo nyer a gonosz ellen 999999999x alkalommal is jelentek.

 5. 1-2 jelenetnél elégge kilóg a CGI pl amikor Michelle Pfeifer lovagol valami lényen az brutálisan bántotta a szememet. De ettöl eltekintve jah ez várós nagyon. Ms. Marvel meg She Hulk förtelmek után ez úgy érzem kellemesebb lesz és végre nem a balfaszkodás megy meg a nem tudjuk eldönteni mi lesz hanem megindul tényleg az újabb szál.

 6. Én elég nagy képregényfan vagyok és meg is fogom nézni a filmet, de már kicsit alábbhagyott a lelkesedésem e filmek iránt. Kinézetre is csak azt tudom mondani, hogy a szokásos. Szép, de semmi extra. Remélem elkezdik felépíteni a következő fázisok nagy háttér-bossát, úgy izgalmas lehet ez az egész móka. M.O.D.O.K.-ot jó volt látni.

 7. Lazer:
  Matematikus Ön, agy miből számolta ki? Nem egy cikk volt itt, ami alapján a Marvel nem kopik ki.

  Kang egyébként más lesz, mint Thanos. Több variánsa lesz és mindig vissza tud térni. Hiába győzik le, visszatér akár több formában is.

 8. Talán az utolsó, akinek még érdekel a sztorija annyira, hogy megnézzem. Egy ideje már streamen se követem a filmeket annyira kifulladt az egész. De ez itthon lecsúszik majd szerintem.

 9. @Ayrons

  Egyszer minden véget ér. Néha lesznek kisebb felívelések de ne ámítsuk magunkat, az MCU filmeknek lassan leáldozik.

  Gondolom annak idején is mindenki azt hitte, hogy a noir és westernfilm dömping sosem ér véget a mozikban és lám…

 10. Hű, vicces képregény-film, tele cg akcióval, ilyet még nem láttunk, irány a mozi. Nem.

 11. @Kalap

  “ezek a marvel szarok meg komolyan erdekelnek barkit is?” – nem haver, komolyan SENKIT sem érdekelnek, ezért hozzák sorra minden évben a legtöbb bevételt. van még sok ilyen nagyon elmés kérdésed?

  “nem unjatok meg?” – őszintén, ezt a kérdést kihez intézted?
  a blog készítőihez, akik kirakják ezeket az aktuális híreket, mint bármelyik valamire való filmes blog?
  vagy a blog olvasóihoz/kommentelőihez, akiknek aztán semmiféle ráhatásuk nincs arra, hogy milyen filmes hírek kerülnek napvilágra vagy arra, hogy filmeket csinálnak az amerikaiak?

 12. Endy. Kalap és társai két okból írnak ilyeneket. Egyrészt el sem tudják képzelni, hogy rajtuk kívül más is meg tudja ítélni, hogy mi szórakoztató és mi nem. Ez már önmagában is szánalmas, de a második ok még rosszabb: Annyira nincs az életükben értelem, hogy az Interneten névtelenül kommentelnek, hogy más anonim társaik vállveregetését érezzék.

  Mivel információbefogadásra képtelenek, nincs értelme etetni őket válasszal. Csak az működeik, ha figyelmen kívül hagyják őket.

 13. 1. egyszer minden véget ér – persze, so deep. naná, hogy vége lesz a képregényfilmes trendeknek, ez tény, közhely.

  2. de azt is megszokhattuk már, hogy minden új MCU mozinál tömegek hirdetik a franchise halálhírét. amúgy ha jól emlékszem ez legelőször az Antman első részénél volt a leghangosabb, mert gagyi hős, lelécelt Edgar Wright, béna tartalék rendező, stb. aztán siker lett, ahogy azóta majdnem minden filmjük. majdnem 8 év eltelt és még mindig ugyanaz a szöveg, de ez is természetes.

  3. akármennyire unom én is a franchise-t és a teljes Phase 4-ből csak a Pókembert láttam moziban, itt az előzetes alapján megint igyekeztek egy teljesen új világot felépíteni (nyilván a hangulat, eszközök stb. minden visszaköszön valahonnan), de a blockbusterek szintjén igen is van próbálkozás. kicsit ezt azért lehetne értékelni.

 14. Lehet szeretni vagy nem, de amíg degeszre keresik magukat vele a készítők, ezt fogják nyomni.

  A meki sem kisérletezik minőségi kajával, amíg a tömegigénynek megfelel a kínálat. Attól még, hogy hogy ott a meki, el lehet menni étterembe is. Ez a filmezésre is igaz. Sőt sosem volt ilyen könnyű házhoz rendelni kaját (~streaming). Hasonlat vége

 15. Nem vagyok benne biztos, hogy ez egyszer véget ér amúgy. A képregényfilm mint olyan sokkal változatosabb lehetne, még a MARVEL is. Rengetek műfajt lehetne a műfajon belül feldolgozni. Azért ez a modern nyugati képregény dolog, már több mint 100 éves és nem nagyon akar elmúlni, sőt más médiumokra is terjed. Szóval ha ügyesek, lehet, hogy még 100 év múlva is ezt nézzük.
  Hozzáteszem, én magam részéről nagyon nem kedvelem a MARVEL filmeket. A régebbiek nézhetőek voltak, ezek már nézhetetlenek.
  Ezt talán még stream ről megnézem, mert a trailer tetszett, és nyithat új fejezetet is. A kangos dolog ha jól összeteszik az időutazásokat akkor lehet nagyon jó. Csak sajnos a MARVEL sose volt jó logikából, úgyhogy nemhiszem.

 16. MODOK valami förtelem! A film pedig továbbra is halál unalmas tűnik, nem beszélve arról, hogy ez konkrétan a Strange 2 másolata. Azért arra kíváncsi leszek, hogy Scottot is “gonosznak” fogják-e titulálni a nagy Marvel “fanok” azok után, hogy el akar törölni mindent mert kihagyott 5 évet, miközben ugye elég sokan elkezdték utálni Wandát mert egy másik univerezumban akart élni azok után hogy az itteniben meghalt mindenkije.
  Az MCU már tényleg nem tud felmutatni semmi újat. A topon kellett volna abbahagyniuk.

 17. David33: nyilván az a kérdés, hogy Scott hova eszkalálódik és hány ártatlan életét befolyásolja. Wanda foglyul ejtett egy várost, aztán elkezdett gyilkolászni.

 18. Wanda azért örvend közutálatnak mert egy kibaszott pszichopata aki hónapig kínzott egy egész várost. De persze sosem tudják meg mit áldozott fel értük. Uhh…hányok.

 19. Ez jól néz ki és végre elindul a főszál is. Kiváncsi leszek, hogy lehet majd ennyi hőst összefogni és vajon nem kellett volna-e egy közös Avengers kalandban összemesélni őket. Valahogy hiányzik a lelkemnek egy csapatfilm, mert a negyedik fázis is elment alapozással és átvezetéssel. Azt sem látom tisztán, hogy egy ennyire tápos főellenfelet hogyan, mivel és főként mikor lehet majd legyőzni, ha egyszer bármikor jöhet utánpótlás belőle.

 20. Kezdjük ott, hogy Kang simán manipulálja és átveri Scottot. És ahogy látszik az előzetesből Scott egy ponton szembe is fordul Kanggal. Aminek a vége az lesz, hogy Kang szépen agyonveri a főhőst és elmondja neki: nem egy Bosszúállót megölt.

 21. “miközben ugye elég sokan elkezdték utálni Wandát mert egy másik univerezumban akart élni azok után hogy az itteniben meghalt mindenkije”

  azt a mindenit! igazi politikusi átfogalmazása a történteknek :D
  nem sokan, de szerintem valószínűleg senki sem azért kezdte el utálni Wandát “mert egy másik univerzumban akart élni” :D hanem inkább azzal kezdte kiváltani az ellenérzéseket, hogy önös célból egy városnyi embert kényszerített a hagymázas víziójába azok beleegyezése nélkül és akaratuk ellenére, majd gyilkolt le egy csomó embert, akart megölni egy teljesen ártatlan kislányt, sorodta veszélybe a multiverzumot – szintén csakis a saját vágyai és boldogságba érdekében, ergo önzésből konkrét ámokfutásba kezdett, ezzel egy csomó embernek szenvedést okozva, hullákat hagyva maga után.
  nekem elég fura, amikor valaki így fogalmazza meg az ok-okozati összefüggéseket.

 22. Wanda már a Polgárháborúban is önzőnek volt megírva, tett a következményeire annak ami miatt összevesztek ott a népek, de eleve fegyvernek csinálták a hydrások szóval nem nagy meglepetés, az már inkább az hogy mennyien megszerették csak mert Olsen jól mutat kivágott felsőben. A fő baj vele, hogy bántotta Xavier bácsit, na onnantól bekaphassa.

  Ez a sok Scott egy Kang ellen nagyon fura főleg az az Ant War Z jelenet, egymás hegyén hátán másznak a hangya-emberek, most ezek valami agyatlan klónok vagy mik? Másrészről komálom Hangyát, de Kang valahogy túl OP ellenfélnek tűnik így hogy mutatnak valamit a harcokból is, most vagy nevetséges vége lesz ahol ezt a Kang verziót legyőzik valahogy, aztán kiderül hogy hő van még sok másik akik jönnek bosszúzni, vagy Kang kinyírja a Scott famíliát, és úgy építik fel a nagy cuccost, de ezt valahogy őszintén kétlem hogy meglépnék.

 23. Endymion: Ahogy fentebb is írtam már, Wanda nem önszántából ejtette fogjul a várost és nem értem hogy miért ignorálja annyi ember hogy a Darkhold könyv rontotta meg a lelkét. Arról nem is beszélve hogy mindenki Wandát szidja de mi van Strange-el. Ő rá senki nem mond semmit pedig ő ugyan azt megtette amit Wanda. Ugyanúgy használta a könyvet majd a film végére szépen megrontotta őt is, ezért is a harmadik szem. Az a csomó ember akit legyilkot meg max 10 katona Kamar-Tajban. Mint mondtam az sehol nincs az Ultron féle pusztításhoz. Szóval ja, nekem meg az a fura mikor emberek nagyon fontos részleteket kihagynak az egyenletből csak hogy könnyebb legyen utálni valakit. Ja és azt se felejtsük el hogy a film végén az összes Darkholdot elpusztította szóval lényegében ugyan azon az átalakuláson ment át a film végére mint az összes többi hős aki csinált valami hülyeséget. Nem arról van szó hogy támogatom amit csinált csak nem annyira egyszerű a szitu hogy akkor ő most gonosz és kész mert akkor a Bosszúállók 90%-ra rá lehetne ugyan ezt mondani.

 24. Annyira jó lenne már ha visszatérne a marvel kicsit a fizikai diszletekhez. A phase 1-2 filmekben meg érződött a fizikai díszlet a helyszínek, stb. Annyira levagos a green screen és ez árt a filmnek.

 25. Artox – hát, a Hangya a nagy időbűvölős alak szóval talán ezért tették össze pont őt Kanggal. ahogy gondolkodom, nem nagyon van más Avenger az ismertek közül, akinek ennyire az idő köré épült volna a sztorija.

 26. David33 A várost nem a Darkhold miatt kínozta hiszen az csak a Wandavision végén került hozzá, ergo saját ötlet volt az egész. A Strange 2-ben már lehet a könyv hatására cselekszik, nem tudom mert azt már meg sem néztem.

 27. Jesszus, mint egy Rick és Morty – rész. Nekem csak megerősíti, hogy már nem nézek Marvelt moziba.

 28. @David33
  “Wanda nem önszántából ejtette fogjul a várost”. De konkrétan önszántából tette :D senki sem kényszerítette rá, sőt amikor próbálták jelezni neki kívülről, hogy egy fake valóságban van, eltávolította a zavaró tényezőket.
  “a Darkhold könyv rontotta meg a lelkét”. Ja, ha jól emlékszem, ez összesen 1x egy mondatban hangzik el a film során. De ezt még nem kéne úgy magyarázni, mintha a könyv határása egy velejéig romlott személyiséggé vált volna.
  “Az a csomó ember akit legyilkot meg max 10 katona Kamar-Tajban.” Nem :D sokkal, de sokkal több. Újfent a saját kis narratívádhoz passzolóként akarod módosítani a tapasztaltakat. A Kamar-Taj szinte teljes hadseregét elpuszította, az életben maradtakat pedig kínozta. Spongyát rá, legjobbakkal is megesik :D
  Miért hagytad ki a teljes Illuminátusokat? :D
  Illetve azt, hogy teljesen önző okokból meg akarta ölni a kiscsajt?
  “Mint mondtam az sehol nincs az Ultron féle pusztításhoz”. Ki a fene beszélt itt erről? Csak te vontad be a diskurzusba, aminek semmi helye itt.
  “azt se felejtsük el hogy a film végén az összes Darkholdot elpusztította” :DDD akkor jól tapsoljuk meg, micsoda hőstett, miután végig ámokfutotta az egész filmet! XD micsoda hatalmas áldozat, beszarás! :)
  “mindenki Wandát szidja de mi van Strange-el. Ő rá senki nem mond semmit pedig ő ugyan azt megtette amit Wanda. Ugyanúgy használta a könyvet majd a film végére szépen megrontotta őt is, ezért is a harmadik szem”. Nagyon nehéz személyeskedés nélkül felhívnom a figyelem arra, hogy felnőttként talán magadtól is tudhatnád a különbség a között, ha valaki a közjó érdekében és mások megmentése miatt fordul egy rossz eszköz használatához vagy ha kizárólag a saját önző érdekében teszi ezt. Nem, nagyon nem ugyanaz a kettő. Strange konkrétan a világ megmentése miatt használta könyvet. Ha lelövöl valakit, mert amúgy megölne egy csomó embert, nagyon nem ugyanaz, mintha lelőlnél valakit, mert a céljaid elérése útjában áll.
  Gondolom továbbra is kötni fogod az ebet a karóhoz és félremagyarázod ennek az ártatlan, félreértett karaktenek a tetteit, de részemről befejeztem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.