A Netflix legnépszerűbb filmjei 2022-ben

Nem legjobbak, hanem legnépszerűbbek. A szokásos módon mérték, csak az első 28 napban lejátszott órák számítanak, és így jött ki a lista. Részemről talán 3 nézhető az angol nyelvűekből, de teljesen érthetővé válik a Netflix összes berendelése.

A Knives Out 2 nincs benne, mivel december 18-ig mértek. (Itt kinn vannak a számok is, a tizedik és az első között 100 000 000 óra a különbség)

human
írta
2023. 01. 12. 17:25
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “A Netflix legnépszerűbb filmjei 2022-ben” bejegyzéshez

  1. Azért minőségben ezek filmek (össz 2-3 kivételtől) eltekintve a téka alsó polcain foglaltak helyet régen is. Kézbe vettük, megnéztük a borítót, majd inkább kivettük újra a Heatet. :D

    Nagyon szomorú, hogy a tömegízlés, most függetlenül attól, hogy végig és nézték az adott tartalmat vagy háttértévézésnek használták, de elképesztő, hogy ennyire pörögnek ilyen semmitmondó tartalmak. Azért a streaming még mindig nagyon középszer vagy rosszabb és még finom voltak.

    Az, hogy kritikailag kiemelkedik pár tartalom, az nem üti át annyira a küszöböt, hogy legnézettebb legyen. Szóval az nem érv, hogy vannak azért jó filmek is. Sajnos az átlagnézőt még mindig csak a kontent éri utol. Lehet ez nem baj, de azért hosszú távon, ha ilyen statisztikákból és elemzésekből szűrik le a következő év igényeit, rendelik be a folytatásokat, akkor nem jósolok valami minőségi ugrást a filmek terén.

    Abszolút nem sznobizmusból, de még mindig a mozikba küldik a legnézhetőbb tartalmakat. Főleg, hogy nagy a verseny és az új tartalom gyártása, tényleg egy rossz videótéka érzetét kelti a Netflix egyre inkább.

  2. @Watchmen: Van igazság abban amit mondasz, de a streaming (filmek esetén, de sorozatoknál dettó) nem egyenlő a Netflix-el, ezt ne felejtsük el :)

  3. Nekem a legjobb Netflixes tapasztalatom a Guillermo del Toro féle Cabinet of Curiosities volt. Tudom, hogy nem film, hanem sorozat, de a Netflixes hulladék-özönben egyszerűen olyan volt, mint egy pohár víz a sivatagban. Voltak gyengébb epizódjai, de összességében szuper volt. Több ilyen, kevesebb woke trágya, visszafogottabb haknizás Ryan Reynolds-tól és akkor megérné a pénzt.

  4. nem értem ezt rinyàlàst. Netflix szar filmeket csinál? komolyan más filmes cég soha nem csinált ilyet?

    Disney: az utolsó pár évben olyan mocskokat csinál a marvelbol, hogy jó formán nézhetetlen, meg úgy is, hogy Stream-re nézzem. Az új Pinocio hogy tetszett? vagy a Star Wars filmek?

    Amazon Prime? sorozatok téren pár kiemelkedő, de a filmes téren nem jut semmi az eszemben.

    Universal? hmmm…a család, már nem tudom követni melyik résznél tart a vin diesel filmje, vagy a Transformers.

    Warner? idióta humoru DC az új stílus?

    A szár filmek így is a moziba kerülnek, de valahogy nem mész el rájuk, mert kivarod, hogy mit mondanak a többiek. Netflix-nel már egyből megbirod nézni a premier-t, és ha rossz, akkor rossz, de elég sok jó vagy kitűnő filmet bírsz találni, a sorozatokrol pedig messze visszi a pálmát.

  5. Hé, rossz videótéka nincs, csak rossz filmek:D

    Erről a fikázzuk vagy ne fikázzuk a Netflixet kérdésről nekem mindig az fog beugrani, hogy láthatok tőlük akármennyi fos filmet, örökké hálás leszek nekik a house of cardsért :D

  6. @Az Uratok

    Jaj, azt én is nézem, igaz, még csak 3 részt láttam. Nekem is nagyon tetszik, egy horror rajongónak kifejezetten jólesik :)

    Ilyen esős januárban még a hangulat is passzolt hozzá :)

  7. A Troll… valami megmagyarázhatatlan okból elkezdtük, hamar rájöttünk, amint dialógus van tekerni kell. Trash

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.