Kecsap: Community, Workaholics, Luther, Problemista, Kingdom Of The Planet Of The Apes, Joker: Folie à Deux, Merrily We Roll Along, Zoey 101, Six Triple Eight, The Flash, Thelma & Louise

Linklater 20 éves projektje lesz a Merrily We Roll Along, amit a Boyhood mintájára ennyi éven át forgat, nyilván párévente 1 hetes munkát jelent ez, vagy hasonlót. A főszereplő eredetileg Blake Jenner alakította volna, de az exneje, Melissa Benoist bántalmazással vádolta, így újra kellett castingolni, és ki más, mint a 100 projekthez köthető Paul Mescal érkezett a helyére.

Első kép a Problemista filmből. Julio Torres és Tilda Swinton, előbbi egy nagyobb álmokat dédelgető designert alakít, akinek lejáróban a vizája, így kénytelen egy a művészeti világból kitaszított furcsa embernek dolgozni.

William H. Macy is benne lesz a Kingdom Of The Planet Of The Apesben. Igen, már nekem is kiment a fejemből, hogy folytatják.

Joel McHale azt mondja, hogy nyáron forog majd a Community-film.

A Shazam 2 új előzetese január vége felé jön.

Hildur Guðnadóttir már nekiállt a Joker 2 zenéjének.

Amanda Seyfried és Evan Rachel Wood musicalt tervez a Thelma & Louise történetből.

A Nickelodeon Zoey 101 folytatásfilmet tervez.

Ezra Miller büntetést fizet és felfüggesztetett kapott a jogtalan behatolásért meg a többiért. Ugyanitt apróbb The Flash reshootok lesznek.

Tyler Perry II. világháborús filmet készít Six Triple Eight címmel a Netflixnek, Kerry Washington, Sam Waterston, Susan Sarandon & Oprah Winfrey szerepel majd benne, azokról a nőkről szól, akik 3 évnyi levelezést kellett rendbe tegyenek a háború közben. 17 millió levélről van szó, ami katonák és családjaik közötti kommunikációt jelentett.

Hugh Jackman tagadja, hogy szteroiddal pattintotta ki magát Wolverine szerepére. “Szeretem a karaktert, de nem annyira, hogy felvállaljam a mellékhatásokat.” Nagyjából így fogalmazott.

Andy Serkis a Luther: The Fallen Sunból jött képen.

A Paramount+ lelőtte a Workaholics film forgatását, méghozzá a tényleges kezdés előtt most nem sokkal. A főszereplő nyilatkozata a témában:

Welp, Paramount + decided to cancel the Workaholics movie. Obviously, this news is the loosest butthole. We were suppose to begin filming in 5 weeks! P + told us don’t fit their new “global” strategy…We are deeply butt hurt about this decision because we were so excited to bring the weird one last time. 

Adam DeVine

Will Gluck R besorolású romkomot készít a Sony-nak, és a történetet hiába nem tudni, a főszereplőknek már Sydney Sweeney és Glen Powell van odavésve.

Steven Soderbergh ezeket látta és olvasta idén. Úgy tűnik sok blockbuster is befért, nem derogált neki a Batman és az RRR, de a Black Panther 2 kimaradt.

Elhunyt Mike Hill vágó, aki legismertebb talán a Ron Howard filmeken levő munkáival.

6 hozzászólás a “Kecsap: Community, Workaholics, Luther, Problemista, Kingdom Of The Planet Of The Apes, Joker: Folie à Deux, Merrily We Roll Along, Zoey 101, Six Triple Eight, The Flash, Thelma & Louise” bejegyzéshez

  1. És jön a Mel Brooks – Világtörténelem 2 :)
    Ez a hír a forgatás kezdetéről kimaradt. De nagyon örülök neki. De asszem csak stream bemutató lesz

  2. A Velma című gyomorforgatásról, amit sorozatnak neveznek gondolom nem lesz cikk, mert az összetörné a narratívát

  3. blade78: az sorozat, csekk sorozatjunkie.hu

    Az Uratok.: hát itt biztos nem lesz, mivel itt filmekről van szó, nem tudom hogy kerül ide.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.