Marlowe-előzetes: Liam Neeson a legendás magánnyomozó

Los Angeles, a mocskos kis titkok városa. Mivel “az új film noir klasszikus” dumákkal dobálóznak már az előzetesben, így gondolom nem meglepő, hogy egy gyönyörű nő megbízza a magánnyomozót a szeretője felkutatásával, de aztán egyre több játékos kerül a képbe. Igazi kőkorszaki nyomozós vidám véggel.

A poszter alatt előzetes. A nagyon digitális kinézet azért dolgozik ellene.

9 hozzászólás a “Marlowe-előzetes: Liam Neeson a legendás magánnyomozó” bejegyzéshez

  1. A Szigorúan bizalmas tényleg sokkal jobban nézett ki, ha már ez a korszak. Poszterből pedig az LA Noir játék posztere volt találóbb stílusú, kedvem is lenne újrajátszani most.

    De ettől még biztos, hogy tetszeni fog a film. :)

  2. Impozáns a szereplőgárda, és remélem, a forgatókönyv legalább olyan jó, mint a díszletek, vagy a helyszínek. Egyre jobban várom! :)

  3. Kedvelem Neesont, de basszus, legalább 25 évvel túl öreg erre a szerepre. Azért egy hetvenéves férfi lelke nagyon máshogy működik, mint egy negyvenesé.

  4. Csak nekem tűnik úgy, hogy Jessica Lange és Diane Kruger egyformára öregedtek? Néha hirtelen nem is tudtam, hogy melyiküket látom.

  5. Nemtom, nekem bejön ez a kinézet. Semmi bajom vele. Kíváncsi leszek erre a filmre, jónak tűnik így az előzetes alapján, bár a Reminessence jobban hozta a noir-os hangulatot (igaz annak a filmnek az első fele dög unalom volt). Viszont míg Liamet meg a hangját szeretem kb mindenben itt valahogy zavart a hangja… Fura.

  6. ebatta: csak neked, de persze igyekeztek közel sminkelni őket egymáshoz, na meg az egyforma haj, gondolom szerepe lesz ennek.

  7. Nem is tudom mit mondjak. Neeson egyszerre nagyon öreg és nagyon jól tartja magát. A tréler botrány, én inkább néznék csak nyomozást papóbunyó helyett. Colm Meaney meglepetés volt az előzetesben.

  8. A fesztiválos bemutatók utáni pontszámok nem ígérnek sok jót. Mondjuk nekem a legutóbbi Greta is tetszett pedig az is le lett pontozva. Le fog csúszni valószínűleg mert én szeretem a nyomozósdist.

  9. Ha ez Chandler feldolgozás, akkor miért van ott a trailer végén a feliratban, hogy “Based upon the book “The black-eyed blonde” by John Banville?
    A Philip Marlow regények nagy kedvenceim!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.